ВСІ НОВИНИ:

Про порядок надання житлової субсидії

Управління праці та соціального захисту населення міськради надає інформацію про порядок надання житлової субсидії громадянам, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2014-2015 років
 
Рішенням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з 1 квітня 2015 року підвищуються ціни на газ і тарифи на електроенергію для населення.
 
З 1 квітня 2015 року в місті закінчено опалювальний сезон для будинків, які мають центральне опалення. Управлінням праці та соціального захисту населення субсидію за квітень 2015 року буде перераховано без врахування вартості  централізованого опалення, але вже з новими тарифами на газопостачання та електроенергію самостійно без звернення громадян як і в минулі роки. 
 
Для мешканців приватного сектору та квартир, де є індивідуальне опалення інформацію надамо пізніше. 
Враховуючи важливість соціальної підтримки сімей в умовах підвищення тарифів, Урядом 28 лютого 2015 року прийнято постанову № 106 «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій», якою з 01.05.2015 року суттєво спрощується порядок отримання субсидій.
 
Скасовано обмеження щодо майнового стану сімей, подовжено термін призначення субсидії на 12 місяців, а також встановлено, що субсидія на наступний період призначатиметься без звернення громадян. При призначенні субсидії враховуватимуться доходи без податку з доходів фізичних осіб. 
 
Якщо громадяни отримували субсидію протягом опалювального періоду 2014-2015 років, субсидія на наступний період призначається на підставі раніше поданих документів, без повторного звернення до управління праці та соціального захисту населення. 
За більш детальною інформацією можна звернутись за адресою вул. Кріпака буд. 2, каб. № 2,3,4  або за телефоном: 5-00-51.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

3 комментария

Честный 2 апреля 2015 18:53
Положительно, что на сайте никого эта тема не интересует, значит в
субсидии не нуждаются.
  • 0
Махновец 3 апреля 2015 18:43
Да нет, тема ка раз интересует!
Что значит
При призначенні субсидії враховуватимуться доходи без податку з доходів фізичних осіб
? Это я в декларации должен указать свои доходы "грязными"? Или те, что получил на руки, т.н. "чистые"?
  • +1
Елена Руденко (Скидина) 4 апреля 2015 16:11
Я так понимаю чистыми!меня тоже интересует этот момент!
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.