ВСІ НОВИНИ:

Нікополь готують до зустрічі весни

Перед початком весни активізувались  роботи по благоустрою міста після зими. За вказівкою виконуючого обов’язку міського голови Андрія Фісака, до прибирання територій залучено всі комунальні підприємства міста, а також обслуговуючі компанії, ОСББ, навчальні заклади, промислові майданчики та приватні організації. Взагалі то до наведення ладу в Нікополі запрошують всіх його жителів.
Для того, аби зробити наше місто чистішим та привабливішим, більше місяця тому було відновлено так звані «Чисті четверги». Саме у ці дні всі масово залучаються до прибирання зон, закріплених за ними. Наприклад, на алеї по проспекту Трубників наводять лад працівники ТОВ «КК «ДомКом Нікополь»», Алею Слави та Сквер Визволення вичищають представники ТОВ «Ніко-Арс». До речі, обслуговуючі компанії працюють на умовах договорів соціального партнерства, які вони уклали з УЖКГ. Комунальне підприємство «Нікопольтеплоенерго», крім виробничих територій, прибирає сквери біля пам’ятників афганцям та чорнобильцям. 
 
Найбільший об’єм роботи по прибиранню території міста виконує КП «Нікопольводоканал». У нинішньому році підприємство вперше активно долучилось до благоустрою міста. Наразі бригади працівників очищують від сміття захаращений парк Перемоги. А на ділянці парку навпроти входу до центрального ринку вигрібають і сухе листя. Залишки зимового посипання доріг також прибирають працівники підприємства.
 
Як говорить заступник директора КП «Нікопольводоканал» Олександр Бабанін, до прибирання проїжджих частин залучено 4 одиниці спеціальної техніки, у тому числі й автомобіль «Глобус», який у минулому році реанімували після тривалого застою. Принцип його роботи нагадує функцію миючого пилососу, який вичищає та вимиває поверхню дороги біля бордюрів. Щодня за допомогою спеціальної техніки з доріг вивозиться близько 60 кубометрів сміття. На цьому тижні від засмічення очистять проїжджу частину по вулиці Електрометалургів. 
 
Тобто передвесняний благоустрій нашого міста у повному розпалі. Його результат вже милує око перехожих. Якщо до цієї роботи залучиться максимальна кількість містян, ми разом зможемо зробити наш Нікополь комфортнішим для проживання.
 
Нікополь готують до зустрічі весни
Нікополь готують до зустрічі весни
Нікополь готують до зустрічі весни
Нікополь готують до зустрічі весни
Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Алексей Савченко 26 февраля 2015 20:12
Насколько я понимаю- самое время посадить пару-тройку десятков деревьев. Вместо криков о спиленных, правда же?
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • -1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.