ВСІ НОВИНИ:

Виконком: Запит - відповідь

Шановні читачі, за вашими численними проханнями, мною на Нікопольський виконком було направлено два запити. Перший стосовно ремонту доріг міста, другий щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби. 
Відповіді отримав, на диво, швидко і поспішаю ознайомити вас.
 
Перша відповідь:

Головному редактору газети «Город Нікополь»
Артеменко В.А.

На Ваш інформаційний запит стосовно ремонту доріг міста інформуємо, що на виконання заходів згідно з Програмою розвитку житлово-комунального господарства м. Нікополя 2014 рік, а також за рахунок субвенцій з державного  бюджету були заплановані кошти на виконання робіт з поточного ремонту доріг в сумі 2496,3 тис грн., фактично виконано робіт (по актах) та проведено розрахунків на суму 351,9 тис грн., на виконання робіт з капітального ремонту доріг заплановані кошти у сумі 11707,8 тис грн., фактично виконано робіт (по актах) на суму 6256,4 тис грн., а  проведено розрахунків на суму 3447,6 тис грн., тобто кредиторська заборгованість становить 2808,8 тис грн.
 
Капітальні роботи були виконані на дорогах по вул. К.Лібкнехта, вул. Каштанова, вул. Краснодонська, вул. Некрасова, вул. Першотравнева, вул. Рижикова, розпочато капітальний ремонт вул. Шевченка, який буде продовжуватись і в 2015 році. Поточні роботи були виконані на дорогах по вул. К.Лібкнехта район будинку № 109,103, вул. Кооперативна, вул. Довгалівська, вул. Жуковського, вул. Запорізька, вул. Сагайдачного
Більшість робіт з ремонту доріг міста, які були заплановані на 2014 рік виконати не вдалось основною з причин є затримка фінансування робіт через органи Державного казначейства України, більшість підрядних організацій, які можуть виконувати вищевказані роботи, відмовляються укладати договори на виконання відповідних робіт за рахунок бюджетних коштів, оскільки не отримують гарантій оплати за виконані роботи у встановлені терміни.
 
Тричі було оголошено конкурсні торги на проведення поточного ремонту по вул. Херсонська, які так і не відбулися, оскільки жодна організація не подала пропозицій на участь у тендерній процедурі. Конкурсні торги на проведення робіт з капітального ремонту по вул. Шевченко вдалось провести лише з третього разу, після чого було укладено договір на виконання робіт з філією ПП "Укрєвробуд 2013". Також, роботи з ремонту доріг у 2014 році виконував Нікопольський райавтодор.
 
При обстеженні доріг після погіршення погодних умов, були виявлені недоліки на дорогах, які ремонтувались у 2014 році та складено і направлено організаціям претензії на усунення недоліків в розрізі гарантійного обслуговування. Організаціями будуть виконані відповідні зобов’язання з усунення недоліків при належних погодних умовах у березні-квітні 2015 році. 
 
На виконання робіт по ремонту доріг міста у 2015 році  згідно з Програмою розвитку житлово-комунального господарства м. Нікополя 2015 рік виділені кошти:
-поточний ремонт міських доріг - 5 000,0 тис. грн. 
-поточний ремонт доріг приватного сектору -2 100,0 тис. грн. 
-капітальні ремонти доріг міста - 19 000,0 тис. грн. 
-поточний ремонт  внутрішньоквартальних територій - 2 000,0 тис. грн. 
-поточний ремонт пішохідних  доріжок- 500,0 тис. грн. 
 
На сьогоднішній день проводяться роботи з дефектування ремонтних робіт на дорогах міста, після чого буде визначена черговість їх виконання та необхідність укладання прямих договорів чи проведення тендерних процедур. При визначені переліку вулиць ремонту доріг у 2015 році враховуються звернення депутатів та мешканців міста, згідно яких складено переліки вулиць на яких необхідно проведення ремонтних робіт.
В свою чергу управління житлово-комунального господарства Нікопольської міської ради запрошує підприємства та організації, які мають спеціалізовану техніку, певний досвід та ліцензії на виконання робіт з ремонту доріг, до участі у конкурсних торгах на виконання ремонту доріг міста Нікополь. 

Виконуючий обов’язки 
міського голови А.П. Фісак 
Виконком: Запит - відповідь
Виконком: Запит - відповідь

Друга відповідь:
 
Головному редактору газети «Город Никополь»
Артеменко В.А.

На Ваш запит від 09.02.2015 року щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою в м. Нікополі повідомляю наступне.
 
Згідно постанов Кабінету міністрів від 05.09.2012року № 907 «Про затвердження Порядку часткового відшкодування вартості лікарських  засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою» та від 25.04.2012 року № 340 «Про реалізацію пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою», починаючи з 2012 року, втілення пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою в місті Нікополі  здійснював КЗ «Нікопольський центр первинної медико-санітарної допомоги».
 
В 2014 році м. Нікополь, відповідно рішення  Дніпропетровської обласної ради від 31.01. 2014 року № 522-25/VI, була надана субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на часткове відшкодування вартості лікарських засобів для  лікування осіб з гіпертонічною хворобою в сумі  542220,00грн, але після проведення корегування дана сума була зменшена до 415411,00грн.
 
До реєстру хворих на гіпертонічну хворобу внесено 22918 пацієнтів.
На отримання лікарських засобів за пільговими цінами протягом 2014 року виписано 25743 рецептів.
До аптечної мережі пацієнтами було надано 16120 рецептів, по яким проведено часткове відшкодування вартості лікарських засобів для лікування гіпертонічної хвороби. Сума коштів субвенції на часткове відшкодування вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою, виділена у 2014 році використана в повному обсязі.
 
На 2015 рок виділення субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на часткове відшкодування вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою не передбачена.
 
Враховуючі неодноразові звернення громадян міста щодо продовження заходів державного регулювання цін лікарські  засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою, департамент охорони здоров’я Дніпропетровської обласної державної адміністрації, звернувся до Міністерства охорони здоров’я України з пропозицією доцільності продовження виділення субвенції на часткове  відшкодування вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою.

Виконуючий обов’язки 
Міського голови 
А.П.Фісак  
Виконком: Запит - відповідь
Виконком: Запит - відповідь



Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

14 комментариев

szlahta 10 февраля 2015 19:35
Ну что и требовалось доказать)))В городе 22918 гипертоников, а рецептов 16120 было отдано в аптеки! Даже на месяц не хватило средств!
Это не считая остальные льготные категории!
А за дороги я молчу!)))
Цифры сами за себя говорят!

У меня лично лежит 10 неотоваренных рецептов!
  • 0
Честный 10 февраля 2015 20:29
Пусть Фисак обнародует, кто подписывал акты о проделаной работе по
ремонту дорог и кто давал добро на оплату за проделаную работу. Кроме
этого, кто контролировал исполнителей работ от заказчика и всё станет ясно.
Так же немало важно, где и как, в каких условиях, при соблюдении каких гостов или ТУ изготавливался асвальт для дорожного покрытия. Дела "социального"
мера Токаря имеют хороших последователей.
  • 0
Только Фисак мог додуматься ремонтировать дороги зимой. Хочет хоть так влезть в историю.
  • 0
СССР 10 февраля 2015 20:41
Прочитал эти ответы. И прочитал статью ниже "Від уряду вимагають відновити програму лікування мільйонів гіпертоніків" (8-02-2015, 19:21) с комментариями. И возник вопрос к пану szlahta: о каких
30 лимонов, еще Токаревских)))Что исчезли бесследно)))Читай решения сессии
идет речь? Много слов, много желчи, а фактов - ноль. Каким боком, простите, Фисак к субвенциям? Как-то для журналиста в солидном возрасте вы слишком размыто пишете. Какие решения имеете в виду? Даты и номера у этих решений есть? А то опять переходите на "бла-бла-бла". А хочется конструктива, а не возгласов обиженного человека.
  • 0
szlahta 10 февраля 2015 22:01
Цитата: СССР
А хочется конструктива, а не возгласов обиженного человека.

Ну вот еще один обиженный)))
Цитата: СССР
Как-то для журналиста в солидном возрасте вы слишком размыто пишете.

Для начала я не журналист)))А с сылками вам дядька прокурор напишет)))Сылки я уже месяц скидую))) Сайт исполкома кладезь документов! читайте, анализируйте)))Куда ушли деньги Токаря 30 лимонов и какие 30 лимонов были выделены в бюджете под новый год?Это же целевые деньги!
А чем занимается комиссия по размещению свободных средств при исполкоме? Или уже нет такой?
Цитата: СССР
Каким боком, простите, Фисак к субвенциям?

Чистой воды не виновен)))А правда)))Ведь коллективная ответственность! Кто за бюджет голосовал?Депутаты!Ну и Фисак тоже)))

http://portal.nikopol.net
Читайте))))))
  • 0
СССР 10 февраля 2015 22:14
Снова ответ в стиле "бла-бла-бла". Эмоции чистой воды.
Цитата: szlahta
http://portal.nikopol.netЧитайте))))))

Да проще всего дать ссылку на сайт, где этих решений - тьма, за несколько лет. Где то, на что, якобы, ссылаетесь вы? А то ведь я тоже могу дать ссылку на сайт Верховной Рады и сказать, что там, в базе законодательства, написано, как szlahta украл из бюджета города 30 миллионов. Это же ведь одно и то же, правда?
  • 0
Strannik 10 февраля 2015 23:52
Господин фисак! где дороги? Вы пишите, мы ломаем автомобили! И, обратите внимание, платим налоги на дороги..... Вы не боитесь жить?
  • 0
szlahta 11 февраля 2015 00:11
Цитата: СССР
как szlahta украл из бюджета города 30 миллионов.

Как хорошо быть миллионером))))
Ну если 2 ответа Фисака для вас не документы)))
А оперативно-розыскной работой у нас органы занимаются!К ним претензии, товарищ!
А чего это вы так зашевелились генносе?
А решения сессии для вас не документы? С Токарем уже все ясно)))Ну а правление Фисака...Вам может даты подсказать?
19.12.2014
Про порядок фінансування видатків бюджету міста у І кварталі 2015 року до прийняття рішення міської ради про бюджет міста на 2015 рік №18-56/VІ
19.12.2014
Про внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2014 року № 6-41/VІ «Про бюджет міста на 2014 рік» №17-56/VІ
19.12.2014
Про затвердження звіту про виконання бюджету міста за 9 місяців 2014 року
№16-56/VІ
  • 0
Arta 11 февраля 2015 10:03
Город разрушает наше безразличие. Кто не знал,что токарь вилкулу за поддержку откаты делает.Для чего был создан у Кулинича Е Р Ц ?... собирать наши комунальные платежи и легче распределять по карманам.Ждём дядю,который наведёт порядок. А МЫ ,КТО "БИОМАССА"? Знаете как, создавайте группу и за работу.Кости мыть мы все гаразд.
  • +3
szlahta 11 февраля 2015 11:21
Цитата: Arta
Знаете как, создавайте группу и за работу.Кости мыть мы все гаразд.

Предлагаю создать группу в таком составе:
1 от депутатов(как самый активный )Рыбаков А.М.
2от нашего сайта Макаров, Честный , Мария, Раиса,Арта.
3представитель исполкома
4 представители от компаний, ложащих асфальт.
И проехать по всем указанным в письме улицам.Взять пробы асфальта на химанализ.Произвести замеры.
По итогам проверки выложить на сайт видео о проверке.
Цитата: Arta
Ждём дядю,который наведёт порядок.

Я еще год назад предлагал провести аудит деятельности Токаря! И что?((( Так и Фисак уйдет без аудита....
  • +1
szlahta 11 февраля 2015 11:42
Фирма «Укревробуд-2013» зарегистрирована в г. Орджоникидзе в марте 2013 года на Артурика Фтояна. Кроме Никополя, компания выиграла тендер на ремонт дорог в ряде населенных пунктов Западной Украины.
С 2006 по 2012 вышеупомянутый Артурик Фтоян возглавлял фирму «Арва». Она также ремонтировала дороги как в Никополе, так и в других городах Украины.
Интересно, что в 2011-м «Арва» при подобных нынешним погодных условиях взялась за ремонт улиц Ивано-Франковска. Когда же весной на них появились выбоины, фирма латала их за свой счет.
Днепропетровский армянин добрался до западно-украинских «дорожных» миллионов
http://www.litsa.com.ua/show/a/18557

Так что репутация у фирмы неоднозначная....
  • 0
Arta 11 февраля 2015 13:45
У нас в стране в вопросах сдачи должностей полный маразм. В Армии командир взвода должность сдаёт трое суток,а Министр любой нацарював забрал вещи и уехал.
  • 0
kam4ekoid 11 февраля 2015 19:44
розпочато капітальний ремонт вул. Шевченка, який буде продовжуватись і в 2015 році.
я так понимаю весь 15й год будет так-же хреново
  • 0
perkosrak 12 февраля 2015 01:34
Цитата: СССР
Какие решения имеете в виду? Даты и номера у этих решений есть? А то опять переходите на "бла-бла-бла". А хочется конструктива, а не возгласов обиженного человека.

А вы СССР адвокат Фисака или его придворный паж? Общность долевых интересов видна налицо. Большего бардака чем сейчас наш бедный город еще не переживал. Фисак вполне достойный продолжатель дел и схем Токаря ((( те же дороги, деньги на лже-собачий приют, разработка свалки, коммунальные схемы, "Ритуалка" и т. и т. п. Уже весь город разобрался в этом И,О, МЭРА, он атрибут горисполкома, пустое место. Еще кто-то он него чего-то ждет?????????
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.