ВСІ НОВИНИ:

В Нікополі відзначатимуть День Соборності України

22-го січня 2015 року в нашій країні традиційно відзначатимуть День Соборності України. Він присвячений 96-ій річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. З цієї нагоди в Нікополі також пройде низка тематичних заходів. 
 
З 12 по 30 січня у філіях Центральної бібліотечної системи проходитимуть патріотичні години, літературно-історичні вернісажі та тематичні виставки, присвячені єдності української нації. В освітніх закладах міста проводять тематичні виховні години та засідання «круглого столу» за темою «Соборність України. Що це?».
 
З 17 по 31 січня в Нікопольському краєзнавчому музеї  працюватиме історико-бібліографічна виставка до Дня Соборності України.
 
21-го січня о 14 годині у стінах міської ради пройде засідання «круглого столу». 
 
22-го січня о 10 годині на площі Богдана Хмельницького відбудеться урочистий мітинг до Дня Соборності України за участю керівництва міста. 
 
З цієї нагоди звертаємось до керівництва установ, підприємств та організацій нашого міста з приводу розміщення 22-го січня 2015 року національної символіки на фасадах будівель та в місцях відзначення державного свята. 
Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

szlahta 22 января 2015 04:26
Александр Рыбаков
Обязательно буду и на митинге и на акции. Украина единая страна, независимо на каком языке меы говорим и как мы думаем. Всегда мы понимали друг друга и восток и запад. Так было всегда, пока нас не попытались искусственно разделить. И так будет !

флешмоб на 11.30 проводит ВМГО "Студентська Свобода" м. Нікополь.

Правильные слова и идеи....
Но как вспомню, как год назад Дедушка Саалах лично запугивал поездами с бендеровцами(((
Свежи и коменты генносе о Свободе и ее главе Диме....
А речи что будут провозглашать генносе для электората, ведь скоро выборы...

Не можеш подавить оппозицию-возглавь ее!
Противно....
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.