ВСІ НОВИНИ:

В Нікополі стане більше будинків сімейного типу

В Нікополі стане більше будинків сімейного типу 
 
22 листопада відбулася презентація сучасної будівлі для будинку сімейного типу.

У 2013 році християнська місія «Єдність» разом із благодійним фондом «Міст в життя» (Германія) розпочала будівництво сучасної будівлі в Нікополі, яка в майбутньому стане повноцінним будинком сімейного типу, цього ж року в Нікополі відбулась презентація вже другої такої будівлі.
 
На святковому відкритті були присутні почесні гості: голова фонду «Міст в життя» Вальдемар Шрьодер, директор християнської місії «Єдність» Степан Бокоч та начальник Нікопольської служби у справах дітей Наталя Горболіс.
 
Будинок оформлений за усіма принципами сучасного будівництва і в ньому зможуть комфортно розміститися до 10 дітей.
Нагадаємо, що на початку поточного року в нашому місті відбулось відкриття першої будівлі для будинку сімейного типу біля церкви «Відродження», в яку вже найближчим часом планує заселитися молода сім’я, яка виявила бажання взяти в свою родину прийомних дітей. Подружжя вже оформило необхідні документи та пройшло спеціальне навчання для потенційних прийомних батьків та батьків-вихователів.
 
Наразі в Нікополі функціонують п’ять  будинків сімейного типу, після юридичного оформлення документів на право власності, нові будівлі також зможуть прийняти нових господарів.

Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Косой 26 ноября 2014 12:21
Что тут скажешь, благое и архи нужное дело делают. Успехов и удачи им.
  • 0
луганчанин 26 ноября 2014 12:35
В результате боевых действий в Донецке и Луганске сирот будет больше,как и сломаных судеб людей,очень приятно что немцы помогают нам.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.