ВСІ НОВИНИ:

В Нікополі вшановуватимуть пам'ять жертв Голодомору

В Нікополі вшановуватимуть пам'ять жертв ГолодоморуВ суботу, 22 листопада 2014 року, в Україні вшановуватимуть пам'ять жертв геноциду Українського народу 1932 - 1933 років, голодоморів 1921 - 1922, 1946 - 1947 років. З цього приводу в Нікополі також відбудеться ряд заходів.
З 19 листопада (до кінця литопада) в Нікопольському краєзнавчому музеї працюватиме історико-бібліографічна виставка «Голодомор – злочин проти людей». Тут всі бажаючі зможуть познайомитись з документальними свідченнями та історичними фактами часів голодоморів.

22 листопада о 10 годині на площі Богдана Хмельницького відбудеться мітинг, присвячений Дню пам’яті жертв голодоморів.
Цього ж дня о 16 годині пройде Всеукраїнська акція «Свічка пам’яті». Просимо приєднатись всіх нікопольців і запалити у своєму вікні свічку, вшанувавши пам'ять всіх загиблих під час голодоморів.
Відповідно до Указу Президента України, всі підприємства, установи, організації та громадські об’єднання міста мають 22 листопада приспустити Державний Прапор на будівлях.
Оргкомітет

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.