ВСІ НОВИНИ:

92 дні на окупованій українській землі…

40-ий батальйон «Кривбас», який попав під обстріл біля Іловайська вже відомий на всю Україну. Декілька бійців з цього батальйону, повернувшись ненадовго додому, вирушили до школи № 26. 

Нікопольська громадська організація «Нікополь Майбутнього» не припиняє допомагати нашим бійцям в зоні АТО. Тому, збираючись знову на фронт, солдати разом з волонтерами збирали необхідні речі зі складу, аби передати їх своїм соратникам на Сході.
Приміщення під склад волонтерам надали у церкві Київського патріархату, без зручностей, але і на тому вдячні. Довкола було безліч речей, взуття та їжі. Все це приносили небайдужі нікопольці. Чоловіки були не говіркі та трохи сором’язливі, лише мовчки грузили речі. Не на камеру солдати більш впевнено почали розповідати, що дух бойовий і налаштовані вони лише на перемогу.
Після складу солдати вирушили до школи № 26. Виявилось, що учні та вчителі допомагали нашим бійцям хто чим може. Приносили речі, їжу і навіть вологі серветки.

Зайшовши до актової зали, на обличчях учнів почали проявлятись захоплення та гордість. Вигуки «Слава Україні!» - «Героям слава!» були тому підтвердженням. Солдати дякували учням, педагогам, всьому колективу школи за їхню підтримку і допомогу. Чоловіки розповіли як їх підбадьорювали патріотичні малюнки від школярів протягом всіх 92 днів, які вони провели на полі бою. Учні один за одним почали розпитувати бійців про реальну ситуацію на окупованій українській території.
На питання «Що за ці 92 дні було для них найважчим?», відповідь була неочікуваною – «Дорога додому»… Саме на тій частині шляху, яким солдати повертаються до рідної домівки відбуваються найжорстокіші напади ворогів. Багато бійців, на жаль, не пережили цей шлях… 
Наприкінці зустрічі школярі обнімали солдатів, дякували їм та не хотіли відпускати.

Найближчим часом батальйон буде доукомплектовано і солдати повернуться до варти на Сході країни, аби війна не прийшла до нас. Слава героям!



Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Gagarin 17 октября 2014 19:05
Пока наши хлопцы гибнут и лишаются здоровья за Украину, тем временем кто то принимает странные законы - 27 сентября 2014 года вступил в силу закон Украины № 1636-VII "О создании свободной экономической зоны "Крым"
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.