ВСІ НОВИНИ:

КОЛОМОЙСЬКИЙ – НОВИИЙ РЕЙДЕР?

Під час героїчної боротьби на Майдані люди мали надію, що їхні жертви не будуть даремними, а мільйонні капітали одних олігархів не перетечуть в кишені інших. Майданів ці сподівались, що після гучного кривавого протесту, який сколихав увесь світ, український народ не залишаться з нічим. І дивна річ: чи-то Майдан володів ясновидющими силами, чи-то влада знову виявилась бракована, але найбільші побоювання людей здійснюються – це факт.

У країні побільшало так званих проукраїнських олігархів, в той час як годі сподіватись, що населення України перетне лінію середнього класу. Монополії знову відроджуються феніксами, тендера знову закриті на сім замків, Феміда знову в руках продажних суддів та прокурорів, що, в свою чергу, перебувають під ковпаком олігархів. А що тепер сталося з народом? Що буде з хлопцями, які наразі захищають українську непорушність та спокій її жителів? Невже смерті українських героїв, що воюють в східній точці країни, так і залишаться непоміченими для все тих же проукраїнських можновладців?

Олігархи різних мастей – найбільше зло України. Це вони призвели державу до війни. Відсутність середнього класу, зосередження потужних капіталів в руках десятка осіб, злиття з владою, мовчання всіх партій без винятку, продажність – усе це семимильними кроками веде Україну в нікуди. Ті, хто ще вчора, поповнюючи свої мільярдні статки, обкрадав людей, сьогодні з них же формує батальйони,  направляє їх у саме пекло, аби захистити свій бізнес. А що взамін?  Усе ті ж красиві обіцянки про золоті гори та піщані замки.

Складається враження, що один із так званих проукраїнських олігархів, член нафтопереробної компанії, голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський займається цікавим бартером: «Я дам гроші батальйонам, а взамін приватизую всю країну». Інакше як можна пояснити темний процес приватизації ПАТ «Укранафта» – одного із найбільш бюджетоутворюючих нафтогазовидобувних підприємств України? Зрозуміло, що завдяки вирахуваній приватизації, Коломойський отримає чималі ресурси, що дозволять йому не лише продовжувати набивати свої кишені, але й впливати на стан української економіки.

Як інакше можна пояснити рейдерське захоплення його «Приватбанком» Довжанського машинобудівного заводу Іршавського району Закарпатської області? Система олігархату спочатку довела підприємство до банкрутства, а тепер загарбує завод, одними з акціонерів якого є наші польські друзі.  Не для того поляки планують інвестувати в цей завод, аби його відібрали поплічники Коломойського.

Нещодавно прем’єр-міністр України заявив, що ми маємо не лише зовнішнього, але й внутрішнього агресора. Саме таким і є весь клан олігархату. Зокрема це стосується Ігоря Коломойського. Це вони поїдають країну із середини, руйнують той самий кістяк нашої Батьківщини, який ми, українці, намагаємось відбудувати.

У зв’язку з цим ГО «Держава» намірена боротися як зовнішнім загарбникам, так і з внутрішнім зрадникам. Ми віримо: настане час, коли українці знімуть маски з псевдопатріотів, знищать корумповані схеми, відновлять справедливість та зітруть з лиця Землі продажних представників владних гілок.

Копія звернення акціонерів

Коломойському І.В.

Копія:Голові Адміністрації Президента України

Шановний Ігоре Валерійовичу!

Ми акціонери «Довжанського машинобудівного заводу» с. Довге, Іршавського району, Закарпатської області, що підписались нижче, звертаємось до Вас з приводу, як на наш погляд, рейдерських, злочинних та варварських дій працівників ввіреного Вам «Приватбанку».

Впевнені, що Вам про це нічого не відомо.

Отже, в той час, коли багато дітей та внуків акціонерів заводу відстояли на Майданах, а тепер воюють в зоні АТО, «Приватбанк» знайшов «слушний» час, для того, щоб остаточно знищити завод, який належить акціонерам-жителям с. Довге та інших сіл, які поруч. «Приватбанк» знищує завод, потенціал якого створення більше 200 робочих місць. «Приватбанк» створив умови, при яких завод опинився в скрутному становищі, а тепер за борги ріже його на металобрухт. Так, в 2007 році «Приватбанком» був виданий кредит під заставу майна заводу, офіційна оцінка якого в 5,5 разів перевищувала суму кредиту. «Приватбанк» з першого кроку взяв на «гачок» сам завод і перспективні проекти автобусобудування. Схема захоплення заводу проста. Видається кредит, який в 5 разів нижчий ніж потрібно для розбудови проекту автобусобудування, з обіцянкою, що після першого маленького траншу буде виділена повна сума грошей. Після того, як була виділена перша, абсолютно недостатня сума грошей, «Приватбанк» відмовляється від подальшого кредитування. Завод опиняється в пастці, так як майно в заставі і ніхто інший в подальшому кредитувати не може.

Отже, або намірено, або через низьку фаховість «Приватбанку», завод практично був захоплений і зупинений ще на початку лже кредитування.

Просимо Вашого сприяння списати борг ВАТ «ДМЗ» перед ввіреним Вам «Приватбанком», який згідно з судовим рішенням з усіма «накрутками», що складають майже 50 %, становить 5 млн. грн., передати завод у власність акціонерів, кількість яких понад 150 чоловік, жителі с. Довге та інших сіл Іршавського району. Звільнившись від клінчевої ситуації, акціонери залучать інвестиції і створять робочі місця.

Підписи акціонерів в оригіналі листа.

КОЛОМОЙСЬКИЙ – НОВИИЙ РЕЙДЕР?


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

7 комментариев

луганчанин 26 сентября 2014 17:39
Прозрение начинает наступать после того как люди поняли,что их просто кинули сыграв на национальном самосознании.
  • 0
karakuda 26 сентября 2014 23:01
Цитата: луганчанин
Прозрение начинает наступать после того как люди поняли,что их просто кинули сыграв на национальном самосознании.

Подотри сопли,лугандон.
  • 0
Копчик С. 27 сентября 2014 09:40
При поступлении в часть, нам выдали зарплатные карточки Привата. Альтернативы, сами понимаете, небыло. В нашей роте, минимум, десять человек, получили зарплату на 50% меньше, так как Прват снял задолженость за просрочки по кредитам и будет снимать и далее, до бесконечности. Так как самые распрастраненные кредиты привата, то приват в хорошем выйграше. При этом все отнесли справки из военкомата, о мобилизации. Но Приват останавливает только проценты и пеню, а просрочки, которые растут со скоростью реактивного самолета,снимают. рядовые за месяц получили 1000 грн, а реально на руки 500 грн. Стимулирующая сумма для человека ставшего в ряды защитников Отечества,когда государство обеспечило только одним комплектом формы и то не в полном обьеме и надо покупать обмундирование, защиту, прицелы, оптику и т.д. Слава "Патриотам" ПриватБанка!!!
  • 0
baybak 27 сентября 2014 11:32
Вчера по Интеру рассказывали о рейдерском захвате Коломойским Вольногорского и Иршанского ГОКов, что на Житомирщине.Последствия не только для работников захваченных предприятий, но и для многих сфер экономики Украины могут быть катастрофические.
  • 0
szlahta 27 сентября 2014 13:35
Цитата: Копчик С.
Слава "Патриотам" ПриватБанка!!!

Отстаете от жизни)))Сеня издал указ платить воинам в АТО через Укргазбанк! Так что ищите банкоматы Укргазбанка на просторах страны)))

Что ж вы так бедные за Фирташа болеете? Ну вы еще Януковича пожалейте))))
  • 0
Василий 27 сентября 2014 20:25
В лугандонии битва олигархов, а страдает - то кто?
  • 0
Честный 27 сентября 2014 23:05
И.В. Коломойскому в настоящее время полное уважение, читайте его последне
интервью. Я думаю жители области ему благодарны, что к нам не дошла
"новоросия". Он единственый из олигархов сказал, что Ху..ло шизофреник и назвал дейс
твия Раши агресией и вооруженым вторжением в Украину. Боролся с этим злом
не так как "Гудок" Ахметов, которого теперь ненавидят на Донбасе, а делом. Незаконую приватизацию Фирташа в период правления Овоща вернуть
государству и комбинаты которыми за копейки он пользовался вернули
государству. С Коломойским если надо будет, разбираться только после войны.
Мне понравилось выражение "Бени". Если бы взяли терористы Мариуполь, то
Ахметова можно было умножить на ноль. Сколько освободил пленых Коломойский и сколько Ахметов? За это только можно его уважать. Главный
"освободитель" генерал Рубан находится при "Бене", а не "Гудке"
Валерий Валерьянович оставайтесь подольше губернатором!
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.