ВСІ НОВИНИ:

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ВИРІШИЛИ ПЕРЕЙТИ НА ІНДИВІДУАЛКУ?

Рішенням міськвиконкому була визначена комісія стосовно відключення квартир від централізованого теплопостачання та переходу на індивідуальне опалення.
 
Щосереди проходить засідання комісії, на якому розглядаються заяви нікопольців. На сьогоднішній день 1089 мешканців міста вже отримали дозвіл на встановлення індивідуального опалення. Проте, більшість містян не знають куди треба звертатись аби стати власником індивідуалки. Спеціалісти в даній сфері роз’яснили алгоритм дій.
 
Для того, щоб отримати дозвіл на встановлення індивідуального опалення та відключення від централізованої системи теплопостачання необхідно подати заяву до кабінету № 9 міськради. До заяви додається довідка з КП «Нікопольтеплоенерго» про відсутність заборгованості. Якщо ж є заборгованість, то необхідно укласти договір реструктуризації з КП «Нікопольтеплоенерго» та додати до заяви копію цього договору. Обов’язковою умовою є наявність протоколу загальних зборів жителів будинку, на яких приймається рішення про відключення будинку від централізованого опалення. Після розгляду комісією поданого пакету документів, приймається рішення про задоволення або відхилення заяви. 
 
Результати рішення можна дізнатись починаючи з п’ятниці в кабінеті № 9 міськради. Отримавши дозвіл, заявник має звернутись до КП «Нікопольтеплоенерго» за технічними умовами. 
 
Що стосується пільгових категорій населення, то таким громадянам видається перелік документів (каб. № 9 міськради)  для передачі їх до міського управління праці та соціального захисту населення на розгляд щодо фінансування з місцевого бюджету. 
 
Міська житлово-технічна інспекція є балансоутримувачем житлового та нежитлового фонду міста, яка видає дозвіл заявникам про необхідність встановлення індивідуального опалення. Якщо у заявника є потреба, то співробітники МЖТІ виїжджають за адресою та роз’яснюють процедуру відключення від централізованої системи опалення.
 
Для тих, хто вирішив встановити газове опалення, в Нікопольському управлінні по експлуатації газового господарства створено сервісний центр «Єдине вікно», в якому можна отримати інформацію щодо видачі технічних умов, виготовленню проектної документації та по виконанню монтажних робіт.
 
З 28 серпня розпочинає свою роботу контактний центр на базі міськвиконкому, де можна отримати вичерпну  інформацію стосовно встановлення опалення за телефонами                       5-15-33 та 69-14-00.

За більш детальною інформацією стосовно встановлення індивідуального опалення та відключення від централізованого теплопостачання звертайтеся за наступними телефонами:

2-12-22КП «Нікопольтеплоенерго»
68-04-46 Міська житлово-технічна інспекція 
5-16-28 Сервісний центр Нікопольського управління по експлуатації газового господарства
4-48-39 Будівельно-монтажна дільниця 
2-51-65 Нікопольське районне відділення енергозбуту
4-48-95 Управління праці та соціального захисту населення. 

Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.