ВСІ НОВИНИ:

За січень — липень звітного року бізнес Нікопольщини поповнив казну на 395,7 млн. гривень

Про це повідомив виконуючий обов’язки начальника Нікопольської ОДПІ Віктор Ковальчук. За його словами за січень — липень 2014 року податківці Нікопольщини спрямували до бюджетів всіх рівнів 395,7 млн. гривень.
 
Зокрема, в січні – липні 2014 року до загального фонду держбюджету від платників Нікопольщини надійшло 76,9 млн. грн. Найбільшу питому вагу у структурі податкових зборів, як і раніше, мають два податки – ПДВ – 40,7 млн. грн. та податок на прибуток – 15,4 млн. гривень.
 
Місцевий бюджет у січні – липні 2014 року отримав 318,8 млн. гривень. Основними джерелами наповнення місцевого бюджету є податок з доходів фізичних осіб (71,3 від загальної суми надходжень до місцевих бюджетів), плата за землю (18,2% від загальної суми надходжень до місцевих бюджетів) та єдиний податок (4,6% від загальної суми надходжень до місцевих бюджетів).
 
Виконуючий обов’язки начальника Нікопольської об’єднаної державної податкової інспекції Віктор Ковальчук зазначив, що головним завданням Міністерства доходів і зборів України є забезпечення прогнозованого, ритмічного і стабільного наповнення державного та місцевого бюджетів. Робота Нікопольської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області націлена на розвиток та зміцнення партнерських відносин з представниками бізнесових структур міста та району. Конструктивна співпраця з платниками податків на засадах довіри та взаємодопомоги, покращення якості їх обслуговування, зниження адміністративного тиску, сприяють наповненню бюджетів та забезпеченню соціального захисту громадян.
Нікопольська ОДПІ

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Копчик С. 12 августа 2014 13:11
Яка гарна статистика! А далі всі податки розчиняються...
" Робота Нікопольської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області націлена на розвиток та зміцнення партнерських відносин з представниками бізнесових структур міста та району. Конструктивна співпраця з платниками податків на засадах довіри та взаємодопомоги, покращення якості їх обслуговування, зниження адміністративного тиску"
В січні я заплатив штраф в Нікопольської ОДПІ в розмірі 968 грн за те, що пів року не доплачував сім гривень в кожному платежі ( я прогавив підняття мінімальноі зарплати и платив по старому) Так раніше, як що не доплатив хоч двадцять копійок, то дзвонили, а тепер чекають до кінця року, як банки, щоб піня виросла и збити з тебе грошенят. Напевно це має назву: "зміцнення партнерських відносин з представниками бізнесових структур міста та району. Конструктивна співпраця з платниками податків на засадах довіри та взаємодопомоги..."

А щоб були партнерськи та прозорі відносини, то треба проводити хоч раз на квартал, круглі столи між платниками податків, податкової та влади. Коли буде такий круглий стіл ?
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.