ВСІ НОВИНИ:

Орджоникидзевский ГОК закупит каски и бронежилеты для военных

Об этом сообщает руководство комбината. По озвученной им информации, после проведения необходимых тендеров сейчас предприятие заключает договора на приобретение бронежилетов  касок для украинских военнослужащих.
 
Кроме того, сообщается, что Орджоникидзевский комбинат  за это время выделил на нужды армии восемь единиц автомобильной техники, в том числе автомобили НЕФАЗ, ГАЗ, УРАЛ, МАЗ и автобус.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

anastasia.10 9 августа 2014 14:44
Что и говорить- МОЛОДЦЫ!
  • 0
Ирина М. 10 августа 2014 20:40
На початку червня новини про загиблих вояків на Донбасі у стрічках агенцій виділяли капслоком і червоним. А нині інформація про 15 загиблих українських військових сприймається, як щось буденне — сіренький дрібний шрифт.
Мама з райцентру на Сумщині розказує, як вряди-годи їде наша техніка до кордону, поблизу якого є російська артилерія. І люди виходять, питають чи у бійців їсти щось є. А ті кивають, що нема. І люди витягають з погреба тушонку, картоплю, цибулю.
Або журналістка з Кіровограда розповідає, що у райлікарнях Луганщини є бійці-земляки. Але у поранених нема навіть знеболювального. Разом з тим у Кіровограді пустує хороша лікарня для ветеранів, де є гарні віп-палати на двох. Але щоб перевезти людей, треба побороти паперову бюрократію в МО і МОЗ.
Я уже не кажу, як злять повідомлення про здачу наших колон. Коли котрийсь боєць без рук, без ніг з під Зеленопілля каже, що “тільки заїхав останній з 35 БТРів, їх почали острілювати з “граду”.
В цьому світлі інформація про засекречений військовий парад 24 серпня і взагалі його проведення у Києві і Одесі сприймається, як смачний харк у душу.
Недавно президент, який 21 липня дав відповідне доручення Кабміну, був на зустрічі з волонтерами усія країни. Кажуть , навіть слухав і дискутував. Так от, мав би зрозуміти, що ті мільйони для голого пафосу могли б піти на приціли, шовні матеріали для польових госпіталів, на “альбумін” для хворих.
Чому, наприклад, у київському госпіталі лежить десантник Сергій Бабський, тато двох дітей, з 40% опіків 4 ступеня, а гроші йому збирають рідні чи не байдужі. А не видатні логісти Гелетей чи Косюк.
Для особливо умних чиновників нагадаю, що пораненим не потрібні ваші медалькі на грудь — забезпечте їм реабілітацію.
Тому можливий парад на 24 серпня не просто обурює. Це така собі пляска на костях. Зараз такі часи, коли ми щодня бачимо паради техніки окупанта на кордонах. І наша поганенька техніка має не в Києві під сонцем вигулюватись, а стояти на кордонах.
З ума виживші тилові генерали задумали проводити парад, в той час як волонтери годують і взувають армію, сотні тисяч людей не можуть виїхати з зони війни, калічаться і гинуть.
Я наприклад, до цього часу не бачила статистику — чи були вивезені всі діти-сироти з дитбудинків, яка ситуація по лікарнях в найгарячіших точках — Луганську, Краснодоні, Донецьку. Скільки мирного населення загинуло в зоні війни.
Від початку окупації Криму я особисто так надивилась на військові паради, що не хочу бачити їх до кінця життя.
Натомість хочеться звернути увагу МО і Гештабу на таку бодай мінімальну проблему, як забезпечення харчами військових. Чого ZN.UA. Пише, що в часи, коли вояки смажать картоплю на кострах, “в условиях нехватки полевых кухонь в зоне АТО, Минобороны распродает их как "избыточное имущество”.
http://censor.net.ua/news/297325/v_usloviyah_nehvatki_polevyh_kuhon_v_zone_ato_m
inoborony_rasprodaet_ih_kak_izbytochnoe_imuschestvo_inspektsiya
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.