ВСІ НОВИНИ:

Укрпошта розпочала перекази пенсій в Крим

Вперше після анексії українські пенсіонери Криму почали отримувати пенсію. Виплата пенсій здійснюється за другий квартал 2014 року. 
 
Кабінет Міністрів України дозволив пересилати на територію Криму пенсійні виплати, які будуть оформлятися як міжнародні грошові перекази. Двосторонній обмін міжнародними грошовими переказами між Укрпоштою та Поштою Росії  не припинявся.
 Укрпошта прийматиме і здійснюватиме перекази пенсій до відділень поштового зв’язку Кримського півострова. 
 
«Ми розуміємо як важливо сьогодні забезпечити соціальні гарантії  нашим громадянам, які проживають на анексованій території. Укрпошта оперативно налагодила технологічний процес пересилання пенсійних переказів, на Крим вже пішли перші виплати», - зазначає генеральний директор УДППЗ «Укрпошта» Михайло Паньків.
 
Михайло Паньків також зауважив, що отримання пенсій через міжнародні поштові перекази Укрпошти на сьогодні є найзручнішим способом для кримчан, оскільки українські банки більше не працюють на анексованій території. 
Крім поштового переказу пенсію можна отримати шляхом зарахування коштів на рахунок у банку, але розташованому за межами тимчасово окупованої території. 
 
Кримчани, які хочуть поновити виплати пенсій Україною, мають особисто звернутися із відповідною заявою до одного з чотирьох районних управлінь Пенсійного фонду України в Херсонській області – в  Генічеському, Каланчацькому, Новотроїцькому та Чаплинському районах, а також надати офіційне підтвердження про відмову отримання пенсії від російської сторони.
 
Кількість поштових відділень Укрпошти в Автономній республіці Крим становила 539 відділень, серед яких 57 – в місті Севастополі. 

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

5 комментариев

matrixukr 21 июля 2014 11:02
.....а також надати офіційне підтвердження про відмову отримання пенсії від російської сторони.

вот это правильно
хотя начнут штамповать липовые справки
  • 0
Антон 21 июля 2014 11:03
Я просто в шоке!!! нет перечислений малообеспеченным, матерям одиночкам и так далее Приватбанк утверждает нет перечислений из бюджета матерям кормить детей не за что ходят в займы берут!!! Но показуха нашего правительства меня убивает!!!!!
  • 0
Виктор Артеменко 21 июля 2014 12:05
Цитата: Антон
Но показуха нашего правительства меня убивает!!!!!
+ 100
--------------------
С уважением, Виктор Артеменко
050 7085305, 096 9727785
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001389104493
  • 0
Pilot 21 июля 2014 14:15
Завалим крымские супермаркеты дешевыми продуктами ! )))))))))
  • 0
Рофе 21 июля 2014 17:42
А таки что-то настораживает.Не переводы ли это своим родственникам, друзьям и очень близким? Если кто-то и отказался от рашистской пенсии, то это человек, ну максимум 100-200. Обещала Раша поднять в эквиваленте до 3500 гр. и практически подняла. Но, большое "НО", все портит. Это цены.
С их нынешними ценами на все - эта пенсия уходит в то же самое место, куда и ректальные свечи "КрымВаш". В то же место и на ту же глубину. Мясо-100-160, молочка-30-50, фрукты-овощи как у нас в мае и т.д. и т.п. За Крым воевать не буду! Они, ущербные, ТАК радовались. Пусть существуют. Бог им судья.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.