ВСІ НОВИНИ:

У Дніпрі затримали посланців Гіркіна з шістьма гранатометами

Оперативники УБОЗ УВС у Дніпропетровській області спільно зі співробітниками УСБУ та за участю бійців спецпідрозділу «Сокіл» і «Альфа» затримали двох членів терористичної групи, які займалися підготовкою до серії терористичних актів.
Згідно з оперативною інформації, в перелік об'єктів терористичного нападу входили: будівля Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Мерефо-Херсонський залізничний міст і міські трубопроводи в Дніпропетровську.

У ході обшуку за місцем тимчасового проживання затриманих було вилучено 6 гранатометів РПГ-18 («Муха»), топографічні карти Дніпропетровська, маски-балаклави та інше спорядження для терористичної діяльності.

Затриманими виявилися громадяни України, жителі Луганської області Роман Оганесян (позивний «Борода») і Едуард Ключкин (позивний «Стафф»). Вони прибули до Дніпропетровська напередодні за наказом керівника однієї з терористичних груп, що базується на Донбасі. Її керівником є громадянин Російської Федерації.

За фактом затримання відкрито кримінальне провадження за ознаками 1 ч. с. 263 (Носіння, зберігання, придбання, виготовлення вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв) та ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу і тривають слідчо-оперативні дії, спрямовані на виявлення інших учасників терористичної групи.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

AG55 18 июля 2014 15:14
Гранатомет-это не сто долларов-в трусах не спрячеш,тем более в количестве 6 шт.Значит это все преобретено на месте-в Днепре.Интересно какие сцуки это продают?
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.