ВСІ НОВИНИ:

Україні необхідно змінити партнерів переговорного процесу

Німеччина та Франція захищають свої меркантильні інтереси. Доля України їм байдужа. Щоб зупинити агресора Путіна, переговорний процес з українського питання мають продовжити США та Великобританія. 
 
Німеччина, як це було не раз, здає Україну. Гергард Шрьодер, колишній канцлер ФРН, очолює філію Газпрому в Німеччині і разом з Путіним ділить прибутки від російського газу. Ангела Меркель не може стояти осторонь газових процесів, які безпосередньо впливають на економіку Німеччини. 
 
Аналогічна ситуація і у Франції. Марін Ле Пен, яка очолює націоналістичний рух і має  значний вплив на президента Франції Франсуа Оланда, відверто підтримує Росію. Оланд не може не рахуватися з думкою Ле Пен та багатьох французів, які цей рух підтримують.
Отже, Німеччина і Франція, як бачимо, в першу чергу захищають свої меркантильні інтереси, а не інтереси України. Таким чином, ці країни не можуть бути учасниками переговорного процесу щодо врегулювання ситуації в Україні.
 
Отже, вимагаємо від Президента України змінити партнерів переговорного процесу. Надалі  обговорювати і вирішувати українське питання  мають США – Англія – Україна.  США та Англія,  країни-гаранти безпеки України в рамках Будапештського договору,  займають  цілком адекватну позицію щодо України. Росія ж розуміє лише мову ультиматумів, і такий формат переговорів це їй забезпечить.

Прес-служба ГО «Держава»

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

4 комментария

svoj 4 июля 2014 13:26
Материал из Википедии о Путине:
"В 1985—1990 годах работал в ГДР. Проходил службу в территориальной разведточке в Дрездене под прикрытием должности директора дрезденского Дома дружбы СССР-ГДР. В течение командировки по выслуге лет повышен в звании до подполковника и в должности до старшего помощника начальника отдела. В 1989 году был награждён бронзовой медалью «За заслуги перед Национальной народной армией ГДР».
Поэтому в переговорном процессе Германия может организовать Украине только "полный капут"!
  • 0
Копчик С. 4 июля 2014 14:50
Отже, вимагаємо від Президента України змінити партнерів переговорного процесу. Надалі обговорювати і вирішувати українське питання мають США – Англія – Україна. США та Англія, країни-гаранти безпеки України в рамках Будапештського договору, займають цілком адекватну позицію щодо України. Росія ж розуміє лише мову ультиматумів, і такий формат переговорів це їй забезпечить.
Подобные мысли высказывали давно, адекватные люди! Требовать должны, согласно Будапештского договора от стран гарантов. А вообще, в первую очередь на себя надо рассчитовать, в Европе свои интересы и свои избиратели. Если нам скажут. что Украина должна помочь Уругваю, в ущерб своих экономических интересов, то мы же будем возмущаться!
  • 0
dimawer 4 июля 2014 17:43
Порошенко должен уйти с политической арены так как он предает национальные интересы граждан.
  • 0
Хуторянин 5 июля 2014 00:13
Цитата: dimawer
Порошенко должен уйти с политической арены так как он предает национальные интересы граждан.

И еще один паренек в очёчках, который к Анжелке чуть ли не каждую неделю лётал...
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.