ВСІ НОВИНИ:

Шановне товариство ! Брати та сестри!

Звертаюсь до Вас я, Мельников Дмитро Олегович, голова студентської свободи м.Нікополь, та голова ГО»Майдана». Багато подій відбулось за цей короткий час в нашій державі та в нашому славетному місті Нікополь. Це були для всіх нас тяжкі часи але ми з вами достойно пройшли ці випробовування.
 
З листопада місяця патріотично налаштована молодь та доросле покоління стояли на Майдані в Нікополі, незважаючи ні на що, і відстоювали свої права. Ми провели багато мітингів і ходили маршем за Єдину і неподільну неньку Україну, проводили Шевченківські неділі, де молодь читала вірші Т.Г.Шевченка, прививаючи любов до віршів українського пророка.
 
Все що відбувається в нашому місті завдячуємо Вам, бо саме Ви, мешканці міста Нікополь показуєте всьому світові, що ми Українці, ми козацького роду, а козацькому роду нема переводу. Синьо-жовті прапори, вишиванки, синьо-жовта стела  на в’їзді в місто, хода «Єдина Україна» - це тільки початок.
Як казав Олександр Довженко : «Нам пора для України жити», а Нікополь – це маленька Україна.
 
Ми молодь хочимо, щоб нікопольчани врешті-реш згадали історію всього міста, культуру, традиції, знали всі історичні події та славетні міста нашого міста, щоб люди знали історичні події та славетні міста нашого міста, щоб люди знали поетів, художників, скульпторів, режисерів, які відвідували в різні часи наше місто. Ми прагнимо, щоб ви любили своєм місто і пишались тим, що саме ви нікопольчанин.
 
Тому нікопольська студентська «свобода» розпочала разом з ГО»Майдан» збір котшів на відновлення парку «Пушкіна»
Ми приймаємо гроші на картку Приват Банку.
4149 4978 0707 5587 (Мельников Дмитро Олегович)

Контактний телефон +380683481277 (Мельников Дмитро)
Громадо ! Зробимо парк гарним, тим місцем, де можна провести свій вільний час з друзями чи сім’єю.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

3 комментария

dimawer 17 июня 2014 16:48
В нашем городе достаточно коммунальных и частных предприятий,которые должны убирать прилеглые территории,а дураков искать не нужно,время когда работали за идею прошло!
  • 0
baybak 18 июня 2014 06:30
Ну что,чуваки,заявили о себе?Много выклянчили?
  • 0
Dmytri 18 июня 2014 13:34
Хочешь помочь человеку – дай ему не рыбу, а удочку.

Может стоить указать на грязные места нашим органам власти. Если не будут реагировать - то заставить их сделть так, чтоб они отреагировали.

Тем более я слышал что в городе новый в.о.мэра
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.