ВСІ НОВИНИ:

Ігор Коломойський прибув до Дніпропетровська та поспілкувався з представниками громадськості (видео)

Під час першої зустрічі новий губернатор подякував активістам Євромайдану за відстоювання позицій і висловив намір змінити систему влади в регіоні.

Ігор Валерійович зауважив, що пропозиція очолити Дніпропетровщину ішла від нього особисто. Він певен, що це має владнати ситуацію в Дніпропетровську зокрема.

Ще за тиждень до цього Коломойський висловив великі сумніви щодо сепаратистських настроїв у Дніпропетровську та пообіцяв особисто сприяти стабілізації ситуації.

Особливо подякував Коломойський «майданівцям», як він називає усіх людей, що у різних формах висловлювали чітку громадянську позицію і боролися проти злочинної влади.

 

 


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

7 комментариев

gangbang 5 марта 2014 12:36
Пока очень нравиться губернатор. Качественно отличаеться от предыдущих тем, что высказывает свои личные мысли, ну это понятно - человек сам себе хозяин.
  • 0
Верона 5 марта 2014 14:38
Ігор Коломойський прибув до Дніпропетровська та поспілкувався з представниками громадськості
пропозиція очолити Дніпропетровщину ішла від нього особисто

Крупнейший украинский олигарх, совладелец Приватбанка и не только, человек, который владеет каналами TV 1+1,2+2 и еще несколькими другими... В середине января 2013 года в СМИ была информация о том, что Коломойский угрожает обвалить гривну в случае, если будут продолжаться нападки на его бизнес со стороны старшего сына Януковича... Вчера разговаривала со знакомыми (бывшими никопольчанами) из Израиля. У них там транслируется канал TV 1+1, который, кстати, очень популярный, потому что именно оттуда они узнают все новости об Украине.
  • 0
dodik1 5 марта 2014 16:55
Еще один вор в законе оставит без штанов всю Днепропетровскую область. Печалька(((((
  • 0
В.В. 5 марта 2014 21:13
Сумно, олігархи спочатку пограбували народ, потім організували Майдан, який скинув Януковича, а тепер вирішили долучитися до обласних держбюджету. Ціна - людські життя.
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив: "Кабмін готовий до непопулярних заходів, спрямованих на подолання кризи в економіці. А це – підвищення тарифів у рамках 50% і скорочення соціальних програм". I це тільки початок покращень!
  • 0
Алексей Савченко 5 марта 2014 21:28
Цитата: В.В.
вирішили долучитися до обласних держбюджету

Чушь.
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • 0
Горожанка 5 марта 2014 23:41
gangbang,
согласна, внешне мне нравится. деньги, статус...
  • 0
В.В. 7 марта 2014 14:11
Цитата: Горожанка
деньги, статус...

Гроші йдуть на судові витрати...Коломойський і Боголюбов переграють Пінчука в Лондонському суді http://thekievtimes.ua/society/318329-kolomojskij-i-bogolyubov-pereigryvayut-pin
chuka-v-londonskom-sude.html
Українські банки відправили в офшори більше 400 млрд грн, лидером по перечислениям стал такой полюбившийся всему украинскому народу «ПриватБанк». http://vvc.kiev.ua/news/1071
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.