ВСІ НОВИНИ:

Звернення депутата міської ради Михайла Передріенко до мешканців міста Марганець (відео)

Шановні  Марганчани! 

   Учасниками загальноміського мітингу, який відбувся 24 лютого цього року, було прийнято звернення до депутатів міської ради –

Невідкладно провести сесію та розглянути два питання в інтересах громадян міста:

1.Про висловлення недовіри та дострокове припинення повноважень та звільнення міського голови Бідняка.

2.Про переобрання секретаря міської ради Білого.

 

     Перше питання було прийнято депутатами в повному обсязі.     

    Друге-ж питання, зусиллями секретаря міськради Білого та його оточення, було перенесено на наступний день.

    А вже зранку 25 лютого начальник міського управління освіти (член партії Регіонів) Куліш терміново зібрала нараду з директорами шкіл де заявила, що зараз до міста Марганець рухається колона автобусів з озброєними молодиками. Через це необхідно припинити уроки в школах міста і спасати дітей. Таке-ж завдання перед своїми підлеглими поставила і директор дошкільного об’єднання (депутат від партії Регіонів) Бородкіна – «Спасайте дітей в дитячих садках».

    ЗАЯВЛЯЮ – що, це не відповідає дійсності, та є результатом провокаційних дій секретаря міськради (від партії Регіонів) Білого та його оточення, спрямованих на створення паніки та хаосу в нашому місті, та для дискредитації роботи депутатів від партій «Батьківщина» та «Свобода».

   ЗВЕРТАЮСЬ до жителів міста, що робота нашої групи депутатів направлена на створення в місті дійсно народної влади, яка буде діяти в інтересах всіх мешканців міста Марганця, а не для збагачення власних кишень депутатів від партії Регіонів.

    Хочу зазначити, що під час обговорення моєї кандидатури на посаду секретаря міської ради, в бесіді на одинці з депутатом – регіоналом Кірієнком мені було запропоновано дати відкат із бюджетних коштів зони спостереження в розмірі понад 5 мільйонів гривень за підтримку моєї кандидатури, на що я категорично відмовився.

  Всі ці факти свідчать, що прагнення до змін не дійшли до розуміння подібних депутатів, тому я звертаюся до жителів міста за підтримкою наших зусиль.

Дякую.

депутат Марганецької міської ради 

Михайло Передріенко

 


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

4 комментария

Гена 26 февраля 2014 22:57
Шановні марганчани та пане Михайло. Я хочу висловити свою громадянську позицію по цьому приводу і дати вам пораду, як перемогти банду-20ти голову гідру , яка звивається, та перефарбовується як тільки з'являється можливість поживитися бюджетними грошима під виглядом асигнувань на школи,садки, дороги, ремонти та інше... Не секрет хто всім заправляє(дивіться відео перевороту в місті), не секрет хто дає підтримку від силових органів(дивіться керівника процесу відео), не секрет що це не майдан(майдан привів до влади опозицію, а не всю верхівку партії Регіонів міста (ХА- ХА- ХА- ХА!!!!- МАЙДАН!!!) за малим виключенням).

Так от, моя перша пропозиція:
1 Роздрукуйте на флаери адресу цього сайту та роздавайте на вулицях простим людям, яким нема коли займатися пошуком такої інформації. Це буде абсолютно законно!
2 Починайте збирати підписи за відставку продажної влади та такої ради.

Далі буде.
  • 0
справедливость 27 февраля 2014 07:47
группа депутатов это-Миша Передриенко -бизнесмен-умело химичащий с налогами,до безобразия хочет быть мэром,Саша Сысоев (член Партии Регионов), который нахимичил с ОСББ, продался Бедняку, а теперь спит и видит себя зам.мэра, Наташа Кравченко-(член Партии Регионов),которая спит и видит себя зам.мэра,Саша Бондаренко-один из главных финансистов Бедняка,"химик" с землями и налогами еще тот,Жадько Леночка-(член Партии Регионов),тайная симпатия Миши, прогульщица и воровка, по ней сейчас заведено уголовное дело,Шевченко-(член Партии Регионов), в свое время СБУшник и зам.мэра и главный поборщик с комерсов,а сейчас основной "решатель" Мишиных вопросов

да и к стати захват исполкома бандитами спланировал именно Миша-Дима Токарь его очень хороший знакомый и на сессии именно он и Кругляковский кричали, чтобы выбрали Мишу
  • 0
Выпускник 27 февраля 2014 10:30
Воры держатся за свои кресла!!! Превратили исполком в ЧП
  • 0
Выпускник 27 февраля 2014 13:18
БЕЛЫЙ С БОРОВИКОМ просто еще ЖИВУТ КРИТЕРИЯМИ БАНДЫ ЯНУКОВИЧА. Они ГОТОВЫ ЗАДУШИТЬ КАЖДОГО, КТО ЗА ЧЕСТНУЮ И ПОРЯДОЧНУЮ ВЛАСТЬ В ГОРОДЕ МАРГАНЕЦ.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.