ВСІ НОВИНИ:

Вадим Тітушко хотів би підтримати Майдан, але йому суд заборонив (відео)

Відомий після історії з побиттям журналістів у травні минулого року Вадим Тітушко заявив, що хотів би підтримати людей на Майдані.

Після бійки у Києві Тітушко уникав спілкування із журналістами.

"Після 18 травня я емоційно згас", - зізнався хлопець. Про нещасливу дату він згадує неохоче. Каже, що став інструментом у чужій грі.

"Мене запросив товариш – щось заробити. Платили 250 гривен", - пригадав Тітушко.

Він також зауважив, що хотів би приїхати на Майдан.

"Я б хотів виїхати та підтримати людей. Без провокацій, без нічого. Я би підтримав Євромайдан", - заявив Тітушко.

Відомо, що згідно з мировою угодою Вадиму Тітушко впродовж двох років заборонено брати участь у політичних акціях чи мітингах.

Нагадаємо, у Києві під час мітингів 18 травня 2013 року сталася сутичка між журналістами та хлопцями у спортивних костюмах. Відтоді прізвищем Вадима почали називати молодиків, яких влада використовує для застосування фізичної сили і участі в масових акціях, спрямованих на провокації та перешкоджання діяльності опозиційних активістів й активістів Майдану. 

 

Джерело: ТСН


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

4 комментария

szlahta 4 февраля 2014 14:33
Новий "клієнт" Гааги, або Злочини проти людяності в Україні.
http://www.pravda.com.ua/articles/2014/02/4/7012562/
Фізичне переслідування політичних противників та населення кримінальними елементами, спільно з міліцією, викрадення та допити, побиття та арешти з використанням залежного суду – є нічим іншим як державним терором проти власного народу.

Державний терор характеризується використанням політичної влади для залякування та покорення населення.

Окрім численних фактів такого терору, численних порушень базових прав людини, українці та світ побачили й низку інших злочинів, які цілком можуть підпадати під визначення "злочини проти людяності".

Голова Міжнародного трибуналу в справах Югославії, відомий юрист Антоніо Кассезе визначає злочинами проти людяності такі, у яких мають місце наступні характеристики:

1. Особливо одіозні злочини, які є замахом на людську гідність чи серйозним приниженням людини.

2. Не ізольовані чи спорадичні події – а ті, які є частиною або урядової політики, або системної практики злодіянь, які допускаються урядом або яким сприяє влада. Ідеться або про серію злочинів, або про політику чи план, що його розроблено державною владою чи окремими владними представниками, об'єднаними в політичну групу.

3. Ці злочини є поза законом і можуть бути покарані незалежно від того, відбувається вони під час війни/бойових дій чи в мирний час.

4. Жертвами злочинів можуть бути цивільні громадяни чи, у випадках збройних конфліктів, особи, які не беруть участі у військових діях.
  • 0
No_peace_without_war 4 февраля 2014 18:52
На вид вроде адекватный парень. Может действительно переосмыслил?
  • 0
heili 5 февраля 2014 08:28
ага, щас. Быдло остается быдлом.
  • 0
szlahta 5 февраля 2014 09:44
Поскольку Вадик Титушко оказался нормальным парнем и отрекся от наемной деятельности на стороне ментов и морально поддерживает Майдан, он потерял авторское право быть символом этого движения - теперь изуродованные спортом туловища, нанятые за деньги, логичней называть "тупишками"
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.