ВСІ НОВИНИ:

Відкрита заява міському голові Нікополя

Про необхідність вжиття заходів по відновленню та встановленню нових поштових скриньок в місті

 

Шановний Руслане Івановичу! 

Останнім часом намітилась тенденція по зниженню накладів газет і журналів у Нікопольському регіоні. В області по кількості передплатників на одне помешкання наше місто пасе задніх. 

Вважаємо, що в епоху великих інформаційних можливостей непоінформованість жителів нашої територіальної громади стримуватиме їх обізнаність про життя держави, області та міста, поінформованість про діяльність влади. 

На заваді у поширенні поінформованості людей стає відсутність та незадовільний стан поштових скриньок. Вони за останні 20 років не ремонтуються і не поповнюються (до 40% їх знаходяться у незадовільному стані). Саме це в значній мірі стримує передплатний процес. Передплатникам не гарантується збереження газет. 

Враховуючи вищевикладене, просимо досконало вивчити цю проблему разом із працівниками «Укрпошти», житлово-комунальними підприємствами, енергетиками, працівниками міськгазу, - всіма, хто користується послугами поштових скриньок (можливо, обговорити проблему на засіданні виконкому), визначити шляхи розв’язання питання і фінансування щодо ремонту та встановлення нових скриньок там, де їх немає. Гарантуємо всіляке інформаційне забезпечення у розв’язанні проблеми. 

На сьогодні у Верховну Раду подано законопроект за №2338, яким передбачено ряд нововведень, що мають поліпшити стан мережі абонентських поштових шаф (абонентських поштових скриньок), зокрема закріплення відповідальності органів місцевої влади і забудовників за встановленням та утриманням абонентських шаф. 

Констатуємо, що на Дніпропетровщині діє програма по ремонту і встановленню нових поштових скриньок. Вона вже втілена в життя у містах Дніпропетровськ та Кривий Ріг. Поширення її на наш славетний Нікопольсько-Марганецький регіон було б логічним і відповідальним кроком. 

З урахуванням терміну нинішньої передплатної кампанії на 2014 рік, яка триватиме до 25 грудня, просимо, якщо є така можливість, оперативно вирішити порушене питання або передбачити кошти на реалізацію програми у 2014 році. 

 

Редактори газет: 

«Нікопольська правда»Н. Шевченко

«Південна зоря»І. Швидка

«Репортер»В. Бабич

«Проспект Трубників»В. Глядченко

«Візит Венал»С. Світличний

«Електрометалург»В. Цибенко

«Родной Никополь»Т. Харлан

«Сила»Т. Чиков

«Говорящий Никополь»К. Андрус

«Новий репортер»В. Архипов

«Шахтар Марганцю»А. Ткаченко

«Козацька вежа»О. Кривченко

«Наш край»Л. Єфремова

 

 

Голова регіональної спілки НСЖУВ. Глядченко

 


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

11 комментариев

Василий 14 ноября 2013 15:18
Дали РИТе возможность ещё бабла намыть..., верней попросили )))
  • 0
Слесарь 14 ноября 2013 16:11
serebro,
Правильно написали! Сейчас наши журналисты "кинули кость" для "барыги" Токаря. Умножаем число необходимых на стоимость с "откатом" -... Токарь , ты в шоколаде!!! Есть с чем ездить в Днепр и в Диснейпарк! Поперло! Я всегда думал, что тот , кто выписывает печатное издание, сам, подчеркну, сам, должен побеспокоиться о своем ящике. Но не давать згоду на централизованную установку. Не тому мысль кидаете.
  • 0
Борис 14 ноября 2013 16:12
Есть интернет, зачем газеты ?
  • 0
Василий 14 ноября 2013 16:16
Борис,
бабушки и дедушки не юзают в тырнете...
  • 0
Слесарь 14 ноября 2013 16:20
Шановний Руслане Івановичу!

Один вопрос . Кем?
  • 0
труженик 14 ноября 2013 18:32
Ну если доска почета городу обошлась в 79 тыс. то сколько бабла можно отмыть на почтовых ящичках.
  • 0
WWW.OLGA 14 ноября 2013 18:32
Чему тут удивляться? Сегодня вот в новостях говорили про выделенные в стране бюджетные средства, 8 миллионов гривен по-моему, на закупку лопат для уборки снега, чтобы любой желающий помочь убирать снег в чрезвычайных ситуациях смог гарантированно получить свою лопату!Вот где бред сивой кобылы, вот где денежек нагребут так нагребут, этими же лопатами нагребут! Наш дружок интересно в этом поучаствует?
  • 0
труженик 14 ноября 2013 18:33
не плохая идея. А то мэр уже сломал себе мозг где бы еще сп...дить.
  • 0
Честный 14 ноября 2013 20:41
Глядченко вылитый "совок", грусно за членив його спилки де вин э головою. Так и залишився жити в Радянському Союзи.
  • 0
Выпускник 16 ноября 2013 16:00
Что сказать? Уххх! russian_1
  • 0
saintsiner 17 ноября 2013 21:48
Вместе с почтовыми ящиками пусть тогда ремонтируют и здания, на которых эти ящики весят, и квартиры в которых живут читатели - тоже пусть отремонтируют!!!
- Да это же « Апогей кульмінації їхнього апофеозу »
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.