ВСІ НОВИНИ:

Вікторія Шилова: Вимагаю припинити інформаційне стравлювання народів!

Шановні друзі! Я завжди була проти використання ЗМІ для з’ясування міждержавних відносин. І особливо в цьому питанні мене дратує спроба через підконтрольні «телевізори» посіяти ворожнечу, ненависть не тільки між урядами, а між народами.

 

Те, що відбувається протягом останнього місяця між Україною та Росією, це ж просто інформаційна війна на знищення. Що доброго й вигідного вона принесла? Імідж обох країн просто підірвано. А головне – продовжують стравлювати між собою український та російській народи. Хіба можна гратись в такі ігри? Тим паче маючи настільки нестабільну ситуацію в самій країні.

Невже глузуючи зі своїх сусідів або відповідаючи на їхнє глузування, ми підвищуємо свій рівень? Ні!!! Ми остаточно скочуємось до прірви взаємних образ та ненависті. До чого тут український та російський народи? Влада, олігархи, опозиція роблять свою справу, використовуючи при цьому градус напруженості в суспільстві.

Хочу нагадати великим політикам від олігархії: 56% українців використовують в побуті російську  мову, а 20% громадян України мають російське походження. І хоча генетично росіяни та українці споріднені на 99,99%, подібна агресія з екранів телебачення може привести лише до протистояння в суспільстві. Треба нагадати, що більше ніж 70% українців мають родичів у Російській Федерації. Постає просте питання: про що думають кисельови по обидва боки державного кордону між Україною та Росією? Про що думають ті, хто смикає їх за мотузочки?

Хочу також нагадати політикам-невігласам, які мають «по декілька дипломів», але, на жаль, не знають загальновідомих фактів. Тож проведу невеличкий лікбез. Київська Русь не тільки є колискою слов’янських народних традицій та православ’я, а саме ця держава, спадкоємицею якої є Україна, викохала й випустила в світ 19 слов’янських народів. Яку освіту мають ті політики, що верзуть про «старшего и младшего брата»? Україна (Київська Русь) є ненькою, а Росія, Польща, Словаччина тощо – насправді генетично та історично наші доньки. Завжди всі погляди всіх слов’янських народів були повернуті до України, бо завжди діти хочуть підтримувати нерозривний зв’язок із матір’ю.

Тому витівки деяких олігархічних ЗМІ щодо стравлювання будь-яких слов’янських народів, а тим паче українського та російського, мають бути покарані. Неможливо будувати міцну сім’ю на образах, презирстві, недовірі та зверхності. І перший, хто має це зрозуміти – Президент. Зрозуміти і силою свого особистого впливу припинити цю інформаційну вакханалію. А політики, які розбурхують ситуацію під лозунгами «захисту національних інтересів», є просто дешевими піар-наркоманами, з яких ще справить історія.

Україна визначила для себе західний вектор розвитку, хоча я абсолютно впевнена, що ми маємо один-єдиний вектор, який зветься «Україна понад усе!». Якщо ми будемо дотримуватися такої національної доктрини, за десять років ми увійдемо до двадцятки найвпливовіших країн світу.

 


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

25 комментариев

mandarin 2 октября 2013 13:24
Шановна Вікторія, чому б Вам не створити свій власний неповторний політичний імідж?!! Плагіат він скрізь плагіат!!!
  • 0
szlahta 2 октября 2013 13:26
хоча я абсолютно впевнена, що ми маємо один-єдиний вектор, який зветься «Україна понад усе!
Вы уж определитесь!!!!
А стравливать начали 300 лет назад!!!
Был я в Москве лет 10 назад, да и служил я во Пскове - ситуация отличалась, но не намного.
Политика- разделяй и властвуй- действует уже веками!!!
А где вы видели словян в России - финно -угры и татары...
  • 0
Эдуард Зубарев 2 октября 2013 13:28
Насчет 99,99% это Виктория ,конечно,загнула!
  • 0
mandarin 2 октября 2013 13:33
Цитата: morpheas
это Юля,конечно,загнула!


Шановний, morpheas, Ви, певне, мали на увазі Вікторія? От вже і плутанина почалася! Жартую!!!
  • 0
Эдуард Зубарев 2 октября 2013 13:39
Ніколи Київська Русь колискою православ"я не була!

mandarin,
Я уже исправил.

mandarin,
Хотя спорідненність натур (у Юли и у Виктории)наблюдается.
  • 0
suhoy 2 октября 2013 13:48

Україна (Київська Русь) є ненькою, а Росія, Польща, Словаччина тощо – насправді генетично та історично наші доньки.

К сожалению,Киевская Русь-это не Украина.
Надо ещё "сынков " вспомнить.
  • 0
infopotok 2 октября 2013 13:48
ну написали вимогу... что далее? у нас так 100% политиков работают, главное заявить, а там и трава не расти. Ждемс действий
  • 0
mandarin 2 октября 2013 13:55
Цитата: infopotok
у нас так 100% политиков работают, главное заявить, а там и трава не расти. Ждемс действий


А діє у нас, як завжди, народ! Прості українці та росіяни! Вони, як спілкувалися з родичами і друзями, так і будудь спілкуватися; як обмінювалися товарами за допомогою потягів, валіз і коробок, так і будуть обмінюватись!!!
  • 0
szlahta 2 октября 2013 14:04
Цитата: mandarin
Вони, як спілкувалися з родичами і друзями, так і будудь спілкуватися

В этом и проблема. А насчет остальных - это не наши! Это я тоже видел. В России запущена огромная информационная компания. Мозги промывают очень сильно.
А Шилова, как кот Леопольд!!!Она что не видит, что на таможне делается, моряков топят и много чего еще...
  • 0
Панас 2 октября 2013 14:47
Цікаво було б дізнатися - як так сталося, що 56 відсотків українців використовують в побуті замість своєї російську мову і чи треба щось із цим робити ?
  • 0
Эдуард Зубарев 2 октября 2013 14:54
Дуже цікаво звідки вона взяла ці цифри.
  • 0
Максим 2 октября 2013 15:16
Тому витівки деяких олігархічних ЗМІ щодо стравлювання будь-яких слов’янських народів, а тим паче українського та російського, мають бути покарані. (Вікторія Шилова)

Є запитання:
1. Яким чином їх будуть карать!
2. Хто і кого буде карати?
3. Будуть карати за якими статтями, якого процесуального Кодекссу?
4. І останнє: Все це СЛОВОБЛУДИЕ, шановна Вікторія Шилова!
  • 0
szlahta 2 октября 2013 15:38
Російське історичне товариство презентувало проект єдиного підручника з історії для шкіл РФ.
Замість "монгольського іга" буде "залежність від Орди";
події 1917 року називатимуться "Великою революцією";
а період Сталіна - "сталінським соціалізмом";

P.S. увы, но это самая настоящая правда
  • 0
Алексей Савченко 2 октября 2013 15:41
стравливали и стравливают. не только в Украине - но и в России. И как предполагается остановить этот процесс? Сомнительно мне сие...
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • 0
szlahta 2 октября 2013 17:13
http://durdom.in.ua/uk/main/video/video_id/3289.phtml?filter=best
Смотреть с 6 минуты....
  • 0
szlahta 2 октября 2013 18:50
http://www.litsa.com.ua/show/a/12688
Ваша беда в том, что вы не в состоянии связать даже два факта и посмотреть в будущее хотя бы на месяц.

О том, что китайцам будет продана большая часть Украины – было известно ещё полгода назад. Как только СМИ опубликовали информацию о займе, взятом Украиной у Китая в три миллиарда шестьсот пятьдесят миллионов (3.650.000.000) долларов.
ЦИТАТЫ

«Вчера НАК «Нафтогаз Украины» сообщила о привлечении у Госбанка развития Китая $3,65 млрд кредита для реализации проектов замещения газа углем. Срок кредитования составляет 19 лет: четыре года на подготовку и согласование утвержденных проектов и подписание индивидуальных кредитных соглашений, 15 лет – срок действия индивидуальных кредитных соглашений».

«Коммерсант-Украина». 11 декабря 2012

* * *
«Украина возьмет у Экспортно-импортного банка Китая кредит на 3 миллиарда долларов для возобновления систем орошения. Об этом сообщил министр аграрной политики и продовольствия Николай Присяжнюк …
Министр уточнил, что Украина привлечет $3 млрд, из которых $1,5 млрд будут выделены денежными средствами и еще на $1,5 млрд Китай поставит оборудования».

Segodnya.ua. 01 октября 2013

Всем, хоть чуть-чуть мыслящим, понятно, что отдавать заём будет нечем.

Китайцы не ЗАНЯЛИ ИМ денег – они КУПИЛИ НАС.

Лично мне стало известно, что планируется заселить китайских рабочих в г. Зеленодольск (Апостоловский р-н Днепропетровской обл. – ред.) для работы на Криворожской ТЭС.
  • 0
труженик 2 октября 2013 19:01
Цитата: szlahta
«Украина возьмет у Экспортно-импортного банка Китая кредит на 3 миллиарда долларов для возобновления систем орошения. Об этом сообщил министр аграрной политики и продовольствия Николай Присяжнюк …

И начнут Украинцы рис выращивать да палочками кушать.
  • 0
Слесарь 2 октября 2013 19:06
szlahta,
И токарь, как я писал раньше, станет Туп Цзынь , а его жена просто У Сук. devil
  • 0
труженик 2 октября 2013 19:08
Цитата: Слесарь
И токарь, как я писал раньше, станет Туп Цзынь , а его жена просто У Сук. devil

И начнут хапать палочками а не ложками может нам полегчает?
  • 0
teodor 2 октября 2013 20:23
Оно конечно звучит ВИМАГАЮ!!! Но, это тоже самое, что все мы, простые смертные, честные труженики и пенсионеры, избиратели, просто обыватели хором или по одиночке орали ВИМАГАЮ ПОКРАЩЕННЯ...

...мене дратує спроба через підконтрольні «телевізори» посіяти ворожнечу, ненависть не тільки між урядами, а між народами.


Значит надо конкретно "ВИМАГАТЬ" у: Фирташа, Левочкина, Коломойского, Пинчука, которым принадлежат "пiдконтрольнi телевiзори".


А головне – продовжують стравлювати між собою український та російській народи.



Народы наши, В БЛИЖАЙШИЕ ИСТОРИЧЕСКИЕ РЕАЛИИ, стравить ОЧЕНЬ НЕПРОСТО! Да и вообще значительное большинство люду на всю эту информационную хрень внимания не обращают! Значительная часть не могут и разобраться в сути всего пропагандистского дерьма.

Информвойна идет "ТАМ", в ВЕРХАХ и профессиональных слоях. Послушайте, почитайте, что пишут А.Чаленко, В.Пиховшек, Я.Соколовская, о чем говоря на ТВ-шоу. Им или хорошо платят за ихний "преданный" бред, или это (мало вероятно) их личные убеждения.
С В.Медведчуком понятно без комментариев - В.Путин кум.
Д.Киселев, тот что в Москве, верно служит. Е.Киселев, что у нас, из "Интера" ушел к Фирташу продвигать бренды на международные рынки. Перед этим "увлекательно" осветил, по ТВ, "мастерство" Януковича в игре в теннис и, заодно, попросил у президента гражданства Украины. Во как надо!

Вот и все войны..., а беседы о Киевской Руси, о ЯЗЫКАХ, то пардон, давно уже оговорено и "сплюнуто".

Остальное хорошо прокомментировали: szlahta, mandarin, Максим.
  • 0
szlahta 2 октября 2013 21:29
Цитата: труженик
И начнут Украинцы рис выращивать да палочками кушать.

Свиноводческий комплекс под Апостолово...Свининой завалят!
А главное отсюда их уже не выгониш!Будет провинция Китайский Днепр...
  • 0
Nadezhda 3 октября 2013 01:28
Віта, а ми тут при чом? Звертайся до тих хто балакає в телевізорі, шо ти гальмуєш? Куафьора класна, десь я її вже бачила, от не згадаю де.
  • 0
volody 3 октября 2013 08:22
Ещё одна "Леся Украинка". КАК НАДОЕЛИ ЭТИ ГОВОРУНЫ, ПИАРЯТСЯ НА БОЛЕВЫХ ТОЧКАХ,А ТОЛКУ? НИЧЕГО УМНЕЕ НЕ ПРИДУМАЛА, КАК ПОВТОРИТЬ НЕЗАБВЕННЫЙ ОБРАЗ ТИМОШЕНКО. А нам не нужна не другая Леся Украинка, ни вторая Тимошенко. БУДЬ СОБОЙ!
  • 0
Варфаламея 3 октября 2013 12:34
Так может семейство Токарей и собачек начнут кушать? Коль палочками начали кушать...Глядишь и собак поменьшает в городе.
  • 0
Максим 3 октября 2013 17:15
Цитата: volody
КАК НАДОЕЛИ ЭТИ ГОВОРУНЫ


Именно!!! И Вы, не замечая сами ( а со стороны то ВИДНЕЕ) к ним и относитесь! Увы...
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.