ВСІ НОВИНИ:

Нікопольська об'єднана державна фінансова інспекція інформує

Фахівцями Нікопольської об’єднаної державної фінансової інспекції, проведено позапланову ревізію окремих питань фінансово - господарської діяльності військової частини м. Нікополя.

За результатами ревізії виявленно нестача паливо-мастильних матеріалів на суму 513386,84грн.
  Матеріали ревізії передані до Криворізької прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Південного регіону України, за результатами їх розгляду розпочате кримінальне провадження. Винна посадова особа звільнена з займаної посади. Тривають заходи щодо відшкодування збитків.

Фахівцями Нікопольської об’єднаної державної фінансової інспекції під час проведення ревізії фінансово – господарської діяльності Орджонікідзевського міського комунального підприємства «Саночистка» виявили порушення на загальну суму 726,1 тис. грн.
Найбільш значної сумою фінансових порушень є порушення, що призвели до втрат фінансових ресурсів на суму 463,3 тис. грн., порушень, що не призвели до втрат матеріальних і фінансових ресурсів на 262,8 тис. грн.
  Матеріали ревізії передано до прокуратури м. Орджонікідзе, за результатами розгляду яких розпочате кримінальне провадження за ознаками кримінального порушення, передбачене ч.2 ст.192 КК України.

Фахівці Нікопольської об’єднаної держфінінспекції під час проведення ревізії окремих питань фінансово – господарської діяльності Управління Пенсійного фонду України в м. Орджонікідзе встановили порушень на суму понад 185 тис.грн.
Зокрема, ревізори за період з 01.01.2010 по 31.01.2013 роки виявили 13 випадків виплати пенсій у завищених розмірах внаслідок прийняття до виконання працівниками недостовірних даних про трудовий стаж, навчання та заробітну плату громадян.
Матеріали ревізії передані до прокуратури м. Орджонікідзе, за результатами розгляду яких розпочате кримінальне провадження. На цей час тривають заходи щодо відшкодування збитків.

З метою підвищення ефективності зворотного зв’язку з громадськістю, надання інформаційно-консультативної допомоги громадянам, забезпечення прозорості в діяльності органів держфінінспекції та запобігання проявам корупції серед посадових осіб повідомляємо, що в Державній фінансовій інспекції в Дніпропетровській області та її територіальних підрозділах функціонують «телефони довіри»:
Державна фінансова інспекція України – (044) 425-38-18;
Державна фінансова інспекція в Дніпропетровській області – (0562) 32-21-59;
  Нікопольська об’єднана держфінінспекція – (05662) 3-23-46.  


Прес-служба Нікопольської ОДФІ


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.