ВСІ НОВИНИ:

Під контролем ДАІ пасажирський транспорт

У зв'язку з почастішанням на території України дорожньо-транспортних пригод за участю пасажирського транспорту, з 18 липня в Нікополі та Нікопольському районі проводиться комплекс загальнодержавних профілактичних заходів на транспорті загального користування, який триватиме по 4 вересня.

Основна мета - забезпечення безпеки перевезень пасажирів автобусами, особливо перевезення організованих груп дітей.
Під час перевірок пасажирських перевезень особлива увага приділятиметься організації передрейсового контролю, технічному стану автобусів та проведенню обов'язкового медичного огляду водіїв.
За фактами допущених порушень щодо дотримання вимог безпеки пасажирськими перевізниками і водіями автобусів будуть прийматися відповідні заходи.
Крім того, проводитимуться перевірки суб'єктів господарювання, що мають ліцензії на право надання послуг з перевезення пасажирів автобусами, що надають послуги з проведення контролю технічного стану транспортних засобів перед виїздом на лінію, на предмет виконання посадовими особами вимог законодавства про автомобільний транспорт.
ДАІ Нікополя звертається до всіх водіїв, які займаються пасажирськими перевезеннями, з проханням не допускати створення аварійних ситуацій, бути уважними під час керування транспортним засобом і дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, щоб уникнути трагічних наслідків.

Як приклад такі резонансні аварії:
08.07.2013р. в м. Запоріжжя водій автобусу «Mercedes-Benz 311CDI», відволікся від керування та скоїв наїзд на тролейбус, що стояв в правій крайній смузі.
Внаслідок ДТП, пасажир автобусу, помер в лікарні, а водій та ще тринадцять пасажирів цього ж автобусу отримали тілесні ушкодження.

11.07.2013р. в Волинській області, водій автобуса «Setra», рухаючись зі сторони м. Ковель в напрямку м. Луцьк, попередньо по причині сну за кермом, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автобусом «БАЗ А079.25», що рухався в зустрічному напрямку.
Внаслідок ДТП обидва водії, один пасажир автобусу «Setra» та п’ять пасажирів автобусу «БАЗ» загинули, ще 36 громадян отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, з якими були доставлені до медичних закладів.

12.07.2013р. в Запорізькій області водій автобусу «Вольво», попередньо внаслідок несправності рульового управління, не впоровся з керуванням, з’їхав у правий кювет по ходу руху автобуса та перекинувся.
Внаслідок ДТП 3 пасажири отримали тілесні ушкодження.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

3 комментария

teodor 24 июля 2013 15:55
АІ Нікополя звертається до всіх водіїв, які займаються пасажирськими перевезеннями, з проханням не допускати створення аварійних ситуацій, бути уважними під час керування транспортним засобом і дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, щоб уникнути трагічних наслідків.



А вы, ДАИ, в свою очередь, выставьте ПОСТ на выезде из Автовокзала и гляньте,как МЕЖДУГОРОДКУ ЗАГРУЖАЮТ водители, "ПОЛОЖИВ" на пассажиров междугороднего рейса за НЕУДОБСТВА, которых (пассажиров) мнут и давят "ПОДСЕЛЕНЦИ" по пути, чтоб копейку забашлять водителю...???! Это действо, кстати, продолжается не один год, так что, РЕБЯТКИ ГАИ, зарабатывайте БОНУСЫ ОТ СВОЕГО ВЕДОМСТВА ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО ЗА "ЧЕСТНЫЙ" ТРУД?!
  • 0
Алексей Савченко 24 июля 2013 18:11
Продавцы полосатых палок нуждаются. И просят протянуть им руку помощи. С денежкой.
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • 0
driftaras 26 июля 2013 09:48
Да хотя бы знаки поставили по городу, а то едешь на второстепенной, а знака нет! Хотя на пересекаемой у водителя есть что он едет по главной. В случае аварии кто виноват будет?
На конечной (пл. Богдана Хмельницкого) понаставят машин возле Монте Кристо, там где должны стоять автобусы! Даже знак висит что автобусная остановка!
Как выше написали, садишься в междугородку на автовокзале, по пути еще 10 человек возьмет и при том что сиденья сблизили чтобы еще один ряд поместился, мы что калеки безногие?
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.