ВСІ НОВИНИ:

ВІДКРИТИЙ АДВОКАТСЬКИЙ ЗАПИТ

Нікопольському міському голові
Токарю Р.І. 


  АДВОКАТСЬКИЙ ЗАПИТ 


Останнім часом НВУВКГ «Міськводоканал» було виконано роботи з ремонту водогону по вулиці Московській. Було замінено водогін з металевого на пластиковий, при цьому було зруйновано асфальтне покриття по вулиці. Другий рік поспіль асфальтне покриття не відновлено. Вулиця має нахил від вул. Херсонської до Каховського водосховища, набережної, за відсутності ливеневої каналізації, вода сходить по цій вулиці та інших, які ведуть до водосховища. На даний час покриття по вулиці остаточно зруйноване, проїзд та прохід по ній практично неможливий. Жителями вулиці ініційовано подачу позовної заяви до відповідних установ та організацій, за захистом своїх прав, з приводу відновлення асфальтного покриття.
Керуючись ст. 24 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» прошу надати мені інформацію стосовно таких питань:
1. Чи існує проект на виконання робіт по заміні водогону по вул. Московській в м. Нікополі? (прошу надати завірені копії відповідних документів);
2. Коли, ким та на чиє замовлення виконані роботи по заміні водогону по вул. Московській в м. Нікополі? (прошу надати завірені копії відповідних документів);
3. Чи отримувала організація-виконавець робіт відповідний дозвіл на розкриття асфальтного покриття по вул. Московській в м. Нікополі, та коли і ким він був виданий? (прошу надати завірені копії відповідних документів);
4. Яка саме посадова особа підписала акт виконаних робіт по заміні водогону по вул. Московській в м. Нікополі та коли саме це відбулося? (прошу надати завірені копії відповідних документів);
5. Чи звертався депутат Нікопольської міської ради Саюк О.І. до відповідних установ та організацій щодо відновлення асфальтного покриття по вул. Московській в м. Нікополі, після виконання робіт по заміні водогону? (прошу надати завірені копії відповідних документів);

Зазначена інформація потрібна для підготовки відповідної позовної заяви, визначення кола осіб-відповідачів у цивільному судочинстві та можливого встановлення складу посадового злочину та подальшого кримінального переслідування винних осіб правоохоронними органами.
Письмову відповідь прошу надати у встановлений ст. 24 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» п’ятиденний термін на адресу: 53200, м. Нікополь, Дніпропетровська область, вулиця Московська, б. 36.
Наголошую на тому, що ігнорування та порушення строків відповіді на адвокатський запит тягне за собою адміністративну відповідальність посадових осіб.

Додаток:
1. Копія свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю Сиротенко А.В. 


Адвокат СИРОТЕНКО А.В.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

3 комментария

Cemen 9 июля 2013 13:53
Сиротенко А. вы меня удивляете, неужели не ясно что люди сами скинулись на покупку трубы и сами приняли решение о ее замене.
ты бы лучше в свое время качественно защищал Толика, а не витягивал с него последнее. Теперь видно решил на людях заработать.
  • 0
szlahta 9 июля 2013 15:04
Как то не грамотно... Если в несколько адресов посылаешь, то все их указываешь. А так только Токарю! Адвокат что ли адресом ошибся???? От кого он ждет ответа???
Если хотел статью, то и написал бы статью. Да и деталей добавил бы!
  • 0
Mole 17 сентября 2013 13:16
Теразини проснулся)))
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.