ВСІ НОВИНИ:

Нашi новини

- Видео НМЦ Новости (09.04.2013 19:00)

Для тех кто не смог посмотреть по ТВ

 


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

11 комментариев

szlahta 10 апреля 2013 10:24
1.Токарь понравился...."Вы можете принимать металл, но не в Никополе..." Молодец!!!!
2.Плашихин пытался с Ковтонюком найти общую точку, но 14 миллионов долга!!!!Это за сколько же лет накопилось!!! А схема тут простая - подключить налоговую и Ковтонюку статью за уклонение от налогов повесить. А заодно и Водоканал подтянуть.
  • 0
Слесарь 10 апреля 2013 10:48
Цитата: szlahta
1.Токарь понравился...."Вы можете принимать металл, но не в Никополе..." Молодец!!!

Красава!!!!!Читая между строк, можно перефразировать. "Пиз..те все в Никополе, но здавайте в другом месте!!".Ему этот город как мертвому припарка.Сука, сам расписывается в своем безразличии к нему.
  • 0
Gagarin 10 апреля 2013 12:30
Как я понимаю Плашихина, он педлагает силами депутутов помогать выбивать с людей долги?
  • 0
Александр Тихон 10 апреля 2013 12:46
Цитата: Слесарь
Цитата: szlahta
1.Токарь понравился...."Вы можете принимать металл, но не в Никополе..."

Это уже было. Цитата РИТы: - Можете стрелять друг в друга, но за городом! draznilka
Что ж там такое за городом то творится?))
  • 0
Алексей Савченко 10 апреля 2013 15:05
Давайте переведем на понятный русский язык то, что сказал Ковтонюк. "Смотрите, я покупаю 10 кубов газа в месяц, например по гривне за куб. И трачу на это 10 гривен. теперь я его продаю жителям. Пять кубов я продам тем, у кого есть счетчики по две гривны например, и получу 10 гривен. А оставшиеся пять я продам тем, у кого счетчиков нету. За абонплату. Тоже по две гривны. Но! газ же у них не горит постоянно, факелом из трубы! В каждой плите, колонке есть устройство, снижающее давление. и соответственно расход. Абонплата, которую я выставляю - прямо пропорциональна количеству этих устройств. Таким образом у меня возникает излишек газа, который я успешно продам абонентам завтра! А на всех собраниях я буду громко, плюясь слюнями и праведным гневом, орать о задолженности в 14 миллионов, которую я сам придумал, сам насчитал и сам требую, хотя абоненты этот газ уже раза три как оплатили. Вот какой я молодец, а вы орете на сессиях и перекрываете мне дороги!". Как же Плашихин собирается договариваться? Схема добывания денег у доверчивых лохов жителей Никополя совершенно не предусматривает никаких депутатов. Им еще, чего доброго, платить за услуги придется! Добавлю также, что схема (и плевать на решения правительства) также не предусматривает и установку счетчиков абонентам, ибо день установки последнего счетчика будет последним днем Помпеигоргаза.
Шутники из области вообще увидели прирост там, где с 1990 года - одно сплошное снижение.
http://www.nikopol.dp.ua/forum/cat-sobytiya/topic-188-page-1.html#post514
Воистину странная математика в Стране Дураков!
Трехсторонний экономический совет, ну надо же! Советчики! Не надо агитировать за чистоту - надо убирать!
Сами-Знаете-Кто порадовал очередной раз. Ихнее сиятельство только с Марсу, чтоле? Какого "милиционера на люк" он собрался куда-то ставить? Весь город вовсю обсуждает доляшку, которую металлисты еженедельно засылают охранителям. И тока мэр не в курсе. Ничего не вижу, ничего не слышу. Марсианин. Ну кто их закроет?
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • 0
Слесарь 10 апреля 2013 15:52
astorsky,
Мне кажется, уважаемый, что тут все предельно просто. Из за малого срока на "стульчаке мэра", старт в космос еще не дан. А вот строительство "дорог" на столе, с вынюхиванием "дорожной пыли" , будет в самый раз. Тем более опасен он, героиновый "удар" на "не окрепший организм" и незажитый с детства "родничек".
  • 0
Gagarin 10 апреля 2013 16:49
Замість "єдиного податкового вікна" – "єдине хабарне
Нещодавно в агенції Інтерфакс-Україна відбувся круглий стіл "Чи залежить політичне майбутнє України від реформи фіскальних органів?", де обговорювалися питання фіскального тиску на підприємців та майбутніх президентських виборів. Поділюся декількома висновками.
Висновок перший – монополія завжди означає підвищення цін, а у нашому випадку – значне зростання розміру хабара, який платять бізнесмени. Новостворене Міністерство доходів (яке в народі вже називають Мінздох) монополізувало контроль над ситуацією в економіці та бізнесі. Відомство-монстр отримало право на все: формування та реалізацію державної політики в митній сфері, в оподаткуванні, "підгребло" під себе соціальний внесок. Мало того, воно ліцензує торгівлю горілкою і тютюном, а також нібито бореться зі злочинністю у цих сферах.
Почила у "бозі" ідея "єдиного податкового вікна". Адже спочатку замислювалося, що вітчизняному бізнесу буде полегшена тяганина з оформленням товарів на кордоні. Не потрібно було б брати окремих довідок у податківців, а потім віддавати їх митникам, тому процес повинен був значно прискоритися.
Однак, фактично концентрація повноважень в руках одного відомства перетворився на концентрацію корупції. А замість "єдиного податкового вікна" сьогодні створено "єдине хабарне вікно" для бізнесменів. Теж "пакращення", адже не потрібно бігати по різних відомствах.

Висновок другий – міністерство доходів отримало безпрецедентні важелі тиску на бізнес у всеукраїнському масштабі. У сусідніх кабінетах сидять чиновники-корупціонери та податкові міліціонери, покликані цих шахраїв викривати та саджати у в'язницю. В результаті – можливість елементарної змови між корупціонерами і борцями з ними.
Нагадаю, що ніяких силових структур у складі міністерства спочатку створювати не планувалося. Включення туди податкової міліції стало управлінською помилкою глави держави, яка може спричинити серйозні наслідки для вітчизняного бізнесу та економіки, та й для політичного майбутнього самого Віктора Януковича.

Висновок третій – президент фактично капітулював перед круговою порукою корупціонерів і силовиків. Він так і не знайшов у собі волі і рішучості розірвати це порочне коло та перейти до рішучої боротьби з корупцією. Скоріше, Віктор Янукович вирішив очолити цей процес. Зараз доходить до анекдотичного: вже розкрадаються кошти, спрямовані на боротьбу з корупцією.
У бізнес-середовищі зростає вже не роздратування – ненависть до цієї інтегрованої системи поборів і хабарів. Причому персоніфікують її бізнесмени особисто із Віктором Януковичем.
  • 0
Gagarin 10 апреля 2013 16:59
І наостанок. Остаточною капітуляцією перед новоствореним монстром стане можливе підписання Віктором Януковичем нібито "прийнятих" депутатами більшості в кінозалі на Банковій змін до бюджету, якими передбачено виділення міністерству майже 6 млрд. гривень на діяльність в поточному році. Просте запитання – хто у нас повинен наповнювати бюджет? І чому замість цього відомство навпаки витрачає з нього астрономічні суми?
Все йде до того, що боротися з казнокрадами і закривати "єдине хабарне вікно" буде вже новий президент. Очевидно, для цих цілей він створить після 2015 абсолютно нову структуру, позбавлену "родимих плям" своїх "папєрєдніков".
  • 0
szlahta 10 апреля 2013 23:35
Евгений СИНЕГИН,
«Репортер»
В первоапрельский день прошла акция протеста – у дома по ул. Каштановой, 45 (соседний дом с ул. Чубаря, 13). Нам позвонили со странными словами: «Приезжайте посмотрите, какую собаку мы выставили охранять газовую трубу, чтобы ее не отрезал Горгаз».
Было-было, но такого еще не было! – удивился я и поехал.

Оказалось, что Горгаз объявил о том, что отрежет газовую трубу, так как у некоторых жильцов есть задолженность по оплате за газ. Но по словам самих жильцов, у них задолженность только за март. Возмущению людей не было предела, ведь раньше они так и платили – по факту. В январе газ был – заплатили, в феврале был – заплатили, а тут приехали, и сразу обрезать и пломбировать без каких-либо предупреждений. Вот жильцы и догадались привязать к трубе собаку по кличке Дана, дабы работники Горгаза не смогли подойти и на три метра.
– Мы готовы митинговать до тех пор, пока нас не оставят в покое, – говорит один из постояльцев общежития, – будем дежурить в вахтовом режиме. За услуги мы заплатим, а за обратное подключение нас опять заставят платить?! Знаем мы их штучки по выбиванию незаработанных ими денег! Пусть Дана сторожит драгоценную трубу.

Вот как бороться с Горгазом!!! Жалко фото собачки нельзя поставить в комент.Может редактор с №27 Репортера вставит в текст!!!
  • 0
Алексей Савченко 10 апреля 2013 23:56
Цитата: szlahta
как бороться с Горгазом!

Так же как и с Колесниченко. Дерьмом в морду! 51 гривна штрафу - небольшая цена за такое удовольствие!
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • 0
Gagarin 12 апреля 2013 11:09
Максим Панов, голова Київського осередку партії Демократичний Альянс, запроторений за грати на 7 діб за те, що 10 квітня 20 хвилин постояв біля Межигір"я. Рішення винесенею суддєю Вишгородського районного суду РУДЮК.
ЗОНА Загратуванню Максима Панова передували кумедні вчорашні події: "Сьогодні тут заборонено знаходитися" – безапеляційно заявив гостям села Нові Петрівці (тут знаходиться Межигір'я В. Януковича) його голова Родіон Старенький. Гості – журналісти ТВі ій активісти ДемАльянсу. Приїхали до села не з порожніми руками – з гумовими чоботами, рятувати резиденцію президента від повені – дивіться тут відео ТВі.
БРЕХНЯ Повінь оголосили не метеорологи чи астрологи, а судді. Вони за майже тиждень визначили: 10 квітня в районі Межигір'я – повінь. Через повінь заборонили ДемАльянсу прводити акцію протесту.
Демальянсівці і журналісти повірили суду – й приїхали із гумовими чоботами саме на те місце, де хотіли провести "дорожній" протест з вимогами до президента негайно навести лад на дорогах, а суд наврочив повінь. Ясно, що під Межигір'ям вчора було сухо. Жодної калюжі не було. Суд помилився? Чи збрехав?
"БЄСПРЄДЄЛ" Инший суд – Вишгородський – порив демальянсівців допомогти голові держави боротися із повінню поблизу його ж помешкання – оцінив для трьох з них у 150 гривень штрафу. А четвертого – Максима Панова – вже сьогодні покарав на 7 діб адмінарешту. Автор рішення – суддя РУДЮК. Максима Панова заарештували просто у залі суду і в цей час везуть до міста Іванків, бо у Вишгороді "обєзьянник" чомусь не працює.
ВІДПОВІДЬ ДемАльянсівці обурені, звісно, але не залякані. Висловлюються про цю історію в дусі "злякали їжака голою сра...ою"))) Вже вирішили оскаржувати дії українських судів і вимагатимуть скасування цього безглуздя з повенями, штрафами і семидобовими покараннями аж до Европейського суду з прав людини. І, як писав поет, НАМ СВОЄ РОБИТЬ.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.