ВСІ НОВИНИ:

Безпека вище за все!

Флайтер – це спеціальний світловідбиваючий елемент, який яскраво світиться в світлі автомобільних фар і служить для підвищення видимості пішоходів, велосипедистів та дитячих колясок на дорогах в темний час доби. Увечері і вночі, коли вулиці погано освітлені, водії виявляють пішохода, який має світловідбивачі або флатери, зі значно більшої відстані порівняно з пішоходами без них.

Саме флайтери та бажання попередити і застерегти натхнуло співробітників ВДАІ м.Нікополь провести такі заходи «Засвітись, стань помітним на дорозі». У п’ятницю,23 березня , акція під таким девізом відбулася у стінах Нікопльського інтернату для дітей сиріт « Гармонія», на якій усім дітям закладу вручили флайтери. Як розповів начальник ВДАІ Нікопльського МВ Сергій Ковчишин, за допомогою цих флайтерів водію набагато краще виявити пішохода у темний час доби.

Під час акції дітям не лише вручили світловідбивачі, але й розповіли про їх види, принцип дії та ефективність. Діти дізналися, що флайтери можуть як клеїтись на одяг, так і прикріплюватись на сумку, велосипед, ролики, рюкзак чи навіть на руку пішохода. В межах міста світловідбивачі слід прикріпити з лівого і правого боку. А за містом необхідно додати ще по одному спереду і ззаду, щоб водії могли бачити пішохода, який переходить дорогу, або який іде як в попутному, так і зустрічному напрямку.

Після презентації учням наочно продемонстрували, як користуватися світловідбивачами. Ст.інспектор з профілактичної роботи УДАІ УМВС в Дніпропетровській області Дмитро Панцир додав , що подібні акції мають відбуватися постійно, адже діти вже з самого малечку повинні знати правила безпечного поводження на дорозі,

Сподіваємось, що подібні акції не лише зменшуватимуть ризик потрапити у ДТП, але й привернуть увагу українців до власної безпеки та безпеки своїх рідних.

 

Безпека вище за все!
Безпека вище за все!
Безпека вище за все!
Безпека вище за все!
Безпека вище за все!


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.