ВСІ НОВИНИ:

Безпека пасажирських перевезень

З метою попередження аварійності на пасажирському автотранспорті, зміцнення транспортної дисципліни водіїв, підвищення технічної готовності автобусів, які залучаються до перевезень людей, на території м. Нікополя та Нікопольського району триває проведення комплексу цільових заходів з профілактики аварійності на пасажирському автотранспорті.

В межах програми працівниками ДАІ в трудових колективах перевізників проводиться роз’яснювальна робота, яка спрямована на посилення відповідальності за дотримання перевізниками правил дорожнього руху. Крім того, власникам автобусів, що офіційно не використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів, видаються листи ДАІ про недопущення нелегальних перевезень.
Але, перш за все, комплексний контроль передбачає позапланові перевірки додержання пасажирськими перевізниками вимог законодавства у сфері безпеки дорожнього руху, організації щозмінного передрейсового медичного огляду та технічного стану транспортних засобів. Приділятиметься увага також режиму праці і відпочинку водіїв.

З 1-го по 31-ше березня 2013 року співробітники Нікопольського відділу ДАІ . контролюватимуть дотримання водіями автобусів швидкісного режиму, правил переїзду залізничних переїздів, наявність дозвільних документів, дотримання маршрутів руху та правил перевезень пасажирів.
За виявленими порушеннями вживатимуться жорсткі заходи реагування відповідно до вимог чинного законодавства.

Слід зазначити, що в Україні, кількість ДТП, скоєних з вини водіїв автобусів у січні місяці поточного року фактично залишається на рівні січня минулого року, але кількість людей, що загинули в таких пригодах, зросла з 57 до 91, що становить майже 60%, ще на 4 % збільшилась кількість травмованих.

Безпека пасажирських перевезень
Безпека пасажирських перевезень
Безпека пасажирських перевезень

 


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.