ВСІ НОВИНИ:

Євген Удод привітав Дмитра Колєснікова з призначенням

Євген Удод привітав Дмитра Колєснікова з призначеннямГолова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод привітав Дмитра Колєснікова з призначенням на пост голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Від імені депутатського корпусу області, органів місцевого самоврядування та теріторіальних громад регіону голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод привітав Дмитра Колєснікова з призначенням на пост голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

"Перш за все хочу подякувати Президенту України Віктору Федоровичу Януковичу на кадрове рішення, яке забезпечує продовження послідовної та системної політики модернізації всіх сфер життєдіяльності Дніпропетровщини, розвитку економіки, зростання соціальних стандартів та підвищення якості життя наших земляків” – зазначив Євген Удод.
 
"Наш земляк, Дмитро Валерієвич Колєсніков, має заслужену та багаторічну репутацію ефективного керівника великих підприємств, компетентного та відповідального державного діяча. На високих посадах у промисловості Дніпропетровської області, в Кабінеті Міністрів, на посту народного депутата України він завжди демонстрував найкращі професійні та людські якості.
 
Успішно вирішував складні питання, які ставили перед ним керівництво та народ України.
Переконаний, що новопризначений губернатор Дніпропетровщини, ставши на чолі команди обласної влади регіону, яка була сформована Олександром Юрійовичем Вілкулом, впевнено поведе нашу область до нових перемог і досягнень – продовжуючи ключові проекти та програми розвитку регіону, та виступаючи з новими ініціативами, що будуть зміцнювати лідерські позиції нашого славного краю” – підкреслив голова Дніпропетровської обласної ради.
 
"Пліч-о-пліч з новим головою облдержадміністрації ми готові працювати на виконання головного завдання нашого Президента Віктора Федоровича Януковича – розбудови нової Дніпропетровщини заради добробуту кожного її мешканця. Ми вітаємо Дмитра Колєснікова з великою довірою Глави держави, і бажаємо йому енергії та натхнення у його важливій державницькій справі на рідній землі” – сказав Євген Удод.
 
інформація прес-служби обласної ради
Євген Удод привітав Дмитра Колєснікова з призначенням
Євген Удод привітав Дмитра Колєснікова з призначенням
Євген Удод привітав Дмитра Колєснікова з призначенням 
 

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

5 комментариев

Че Гевара 25 декабря 2012 14:23
А шо енто тама, на хватаграхвии, за ними икона висит?
  • 0
Cofi 25 декабря 2012 16:20
Цитата: Че Гевара
А шо енто тама, на хватаграхвии, за ними икона висит?

Не дерзи, холоп! А то скоро прийдется ИМ объявить о новом альтернативном топливе и поедут такие смелые его заготавливать - лес рубить. Как говорится, все новое - хорошо забытое старое! whosthat
  • 0
Че Гевара 25 декабря 2012 17:20
Цитата: Cofi
поедут такие смелые его заготавливать - лес рубить.

Нечего уже матушка чаво рубить. Всё вырубили и в страны заморские свезли, кизяками скоро топить будем - альтернативное топливо называется. sad1
  • 0
Cofi 25 декабря 2012 21:50
Цитата: Че Гевара
Нечего уже матушка чаво рубить.

Так это поэтому началась рубка голов?! (Прошу прощение у слабонервных)
Цитата: Че Гевара
кизяками скоро топить будем

Чьими? Все ж уже вырубили и сожрали! А то, что осталось - ОНО даже не тонет... nini
  • 0
семен 26 декабря 2012 13:34
Уверен,что Удод придушил бы Колесника по тихому.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.