ВСІ НОВИНИ:

Випуск телепрограми "НТМ" 19.12. 2011

Сьогодні у випуску про такі події:

- Не виїжджаючи за межі міста тепер можна купити автомобіль з європейським брендом. У Нікополі відкрився автосалон «РЕНО»
- У місті з'явився пам'ятник Осипу Шору -- нікопольчанину і прототипу Остапа Бендера
- До дня святого Миколая компанія Сентравіс за традицією влаштувала свято для малечі

 



У Нікополі відкрився автосалон «Рено». Це серйозна подія для міста. Тепер нікопольчани і мешканці навколишніх міст можуть не виїжджаючі за межі Нікополя не тільки купити автомобіль з європейським брендом, але і обслуговувати його.

 


У день відкриття автосалону Рено, у Нікополі відбулась ще одна подія, яка безпосередньо пов’язана із влаштованим автопробігом. Біля ресторану Ковчег відкрили пам’ятник Осипу Шору – нікопольчанину і прототипу легендарного літературного героя Остапа Бендера. Далі детальніше.

З захворюваністю на туберкульоз людство стикається протягом усього свого існування. І хоча вже відомий збудник інфекції та способи профілактики і лікування, викорінити цю проблему з нашого життя повністю не вдається. Лікарі не втомлюються нагадувати про необхідність проходження щорічного флюорографічного обстеження, також про важливість щеплення дітей та проведення проб Манту.

Наближаються Новорічні та Різдвяні свята. Початок 2011 був затьмарений резонансним злочином, що стався в Новорічну ніч в кафе «Корал». Нагадаймо, 1 січня 2011 року близько 6-ї години ранку в кафе «Корал» між двома групами молодих людей виникла бійка. Як результат: від отриманих колото-різаних ран один хлопець загинув на місці, другий помер в лікарні. Ще двоє потерпілих були доставлені в лікарню з легкими тілесними ушкодженнями. Правоохоронці знайшли винуватців. Зараз вони відбувають покарання. Міліціянти наголошують: найчастіше бійки та злочини стаються через алкоголь. Зараз в місті діє заборона на продаж спиртних напоїв після 10 вечора. Але як показує практика, той, хто хоче, завжди знайде, де підігрітись спиртним. Тож міліція просить бути обережним і дотримуватись законів.



Для компанії СЕНТРАВІС вже стало доброю традицією проводити свята для наймолодших нікопольчан. Напередодні дня святого Миколая вони влаштували справжнє свято для діточок з багатодітних сімей, дітей з особливими потребами та сиріт. Їм подарували смачні солодкі подарунки та гарний настрій.



Сюжет предоставлен телепрограммой «Новини Твого Міста». Смотрите нас в эфире ТРК «Кварц» (телеканал «ТЕТ») в понедельник в 18.00, со вторника по пятницу - в 6.30 и 7.10

 

 

Источник:"НТМ" 

 


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

3 комментария

Pavel Makarov 20 декабря 2011 17:24

"..Біля ресторану Ковчег відкрили пам’ятник Осипу Шору – нікопольчанину і прототипу легендарного літературного героя Остапа Бендера..."

И не только прототипу Остапа Бендера, еще и одного из главных героев в сериале "Однажды в Одессе", где сыщика из уголовки несколько переименовали, а как не скажу, посмотрите сами, кому интересно..

  • 0
Эдуард Зубарев 23 декабря 2011 15:39
Дожились! Фельдман уже памятник Токарю при жизни поставил! И в то же время автопробегом ударили по бездорожью и разгильдяйству! Чудят ребята без баяна!
  • 0
Виктор Артеменко 23 декабря 2011 19:12
morpheas
Не Токарю, а Остапу Бэндеру. Не унижайте память Великого комбинатора, сравнением с ...
--------------------
С уважением, Виктор Артеменко
050 7085305, 096 9727785
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001389104493
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.