ВСІ НОВИНИ:

Проект РЕОП розпочав серію тренінгів з бюджетного прогнозування

Проект РЕОП розпочав серію тренінгів з бюджетного прогнозуванняВ Нікополі відбувся практичний тренінг з бюджетного прогнозування для членів робочої групи: працівників фінансового управління та управління економічної політики Нікопольської міської ради. Метою тренінгу було навчити спеціалістів використовувати модель бюджетного прогнозування, що індивідуально розроблена для нашого міста. Навчання проводили старші радники з бюджетних питань Метью Стюарт та Жан-Луї Рено, і старший консультант з бюджетних та гендерних питань Ольга Романюк.
 
Після того, як були представлені основні складові моделі бюджетного прогнозування, експерти навчили учасників використовувати модель та моделювати різні сценарії прогнозу бюджетних показників міста Нікополь в залежності від зміни економічних та демографічних чинників.

На практичній сесії тренінгу також було обговорено питання розрахунку прихованої ставки податку, що застосовується для прогнозування податку на доходи фізичних осіб, а також необхідність застосування кумулятивного показника індексу споживчих цін для складання достовірного прогнозу бюджетних доходів.

Учасники тренінгу прокоментували структуру бюджетної моделі, а також методи прогнозування, що застосовуються до окремих категорій доходів та видатків. Крім того, вони висловили свої зауваження та пропозиції щодо методів прогнозування капітальних видатків міста на основі надходжень бюджету розвитку, а також щодо методів прогнозування дотації вирівнювання, або коштів, що спрямовуються з місцевого до державного бюджету.

На думку учасників, модель є достатньо деталізованою і дає можливість досить точно прогнозувати доходи, видатки та бюджетний профіцит/дефіцит з незначною похибкою.
 
Відділ прес-служби міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

4 комментария

ostap 15 ноября 2012 18:31
Интересно, кого они в управлении экономики обучают? За последние два года там уволены практически все опытные специалисты, а те что частично пришли на смену им, уже тоже уволены. Последнее увольнение - начальник управления экономики, кстати третий за последних два года. А канадский проэкт делает вид, что все нормально и что они что то делают, просто смешно, какое очковтирательство!
  • 0
Cofi 15 ноября 2012 19:11
Цитата: ostap
Интересно, кого они в управлении экономики обучают?

А еще интересно за какие средства money и чьи? Неужто безззвоззмездно?!
  • 0
ostap 15 ноября 2012 20:42
За счет канадских налогоплательщиков. Знали бы они ...
  • 0
Алексей Савченко 15 ноября 2012 22:31
Походу, я люблю пресслужбу миськойи ралы нежно и трепетно. Потому счас прокомментирую столь же полезной информацией.

Светило HD 40307 из созвездия Живописца, принадлежащее к спектральному классу K2,5V, с 2008 года известно как обладатель трёх «суперземель» с массами в 4,2, 6,7 и 9,4 раза больше земной и астрономическим годом в 4,3, 9,6 и 20,4 земных суток. Но подведомственные звезде планеты вряд ли могли быть кандидатами в носители жизни земного типа

Для кого писано, черт его знает...
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.