ВСІ НОВИНИ:

Про присвоєння військових звань учасникам ліквідації наслідків аварії на чорнобильській АЕС

Наказом Міністра оборони України від 18.03.2016 р. №150 «Про присвоєння військових звань учасникам ліквідації наслідків аварії на чорнобильській АЕС», присвоєння військовозобов’язаним та особам, які перебувають у відставці ( крім звільнених за службовою невідповідністю, у звязку із систематичним невиконанням умов контракту військовослужбовцем, у зв’язку з обвинувальним вироком суду, що набрав законної сили судовим рішенням, відповідно до якого військовослужбовця притягнуто до відповідальності за адміністративне, корупційне правопорушення, за порушення дисципліни), які є учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, чергові військові звання:

  • до полковника (капітана 1 рангу включно) –особам, які мають військові звання офіцерського складу
  • до старшого прапорщика (старшого мічмана) включно – особам, які мають військові звання рядового, сержантського і старшинського складу.
  Військовозобов’язаним вказаної категорії та особам, які перебувають у відставці, необхідно до 20.04.2016 року прибути до Нікопольського ОМВК вул. І. Сірка, 39 з 9.00 до 17.00 (при собі мати військовий квиток та паспорт):
  • офіцерського складу до відділення офіцерів запасу і кадрів;
  • рядового, сержантського та старшинського складу до каб.№22

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.