ВСІ НОВИНИ:

Фірма доньки екс-віце-мера Дніпра відмовляється підлатати погано відремонтовану дорогу в Нікополі

Фірма доньки колишнього заступника міського голови Дніпра Віталія Мархасіна ТОВ «БК «Січеслав» відмовляється безоплатно усунути недоліки відремонтованої дороги у Нікополі та раптово змінила власника. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на «Наші Гроші».

У липні 2016 року Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської ОДА замовив ТОВ «Багатопрофільна корпорація «Січеслав» відремонтувати дорогу по вулиці Херсонській у Нікополі.

Ремонтні роботи тривали протягом жовтня-грудня 2016 року і передбачали роботи від вулиці Героїв Чорнобиля до Добролюбова. Загальна вартість замовлення складала 42 мільйони гривень. Підрядник гарантував якість виконаних робіт протягом 5 років, а у випадку виявлення недоліків – їх усунення за свій рахунок.

Вже у березні 2017 року комунальники провели візуальний огляд відремонтованої дороги і виявили кілька дефектів. Сер них: порушення цілісності гідроізоляції між швами, пошкодження дорожнього покриття, а також лущення асфальтобетонної суміші. Згідно з умовами, ТОВ «БК «Січеслав» погодився виправити стан до 15 липня 2017 року, однак не зробив цього.

За інформацією, ТОВ «БК «Січеслав» заснували у 2005 році Олександр Мархевко та Юлія Мархасіна – донька колишнього заступника міського голови Дніпра Віталія Мархасіна. Ще у 2016 році власником компанії числився Олександр Михлик, на якого раніше було переоформлене ТОВ «Мечта-С» – колишня фірма Віталія Мархасіна.

30 серпня 2017 року Господарський суд Дніпропетровської області зобов’язав фірму провести фрезерування асфальтного покриття, обробити бітумом та укласти асфальтобетонну суміш на 55 квадратних метрів.

З початку роботи по серпень 2016 року фірма отримала держпідрядів на загальну суму 140 мільйонів гривень, з яких 53 мільйонів гривень – від департаментів Дніпропетровської ОДА.

Як встановило слідство, ТОВ «БК «Січеслав» частину коштів за договором перераховувало запорізькому ТОВ «Леговест», яке має ознаки фіктивності, безпідставно формуючи податковий кредит.

У серпні 2017 року фірма перейшла у власність жительки Луганщини Наталії Попович. Також, раніше зареєстроване на Дніпропетровщині підприємство, отримало нове місце реєстрації – у Києві на вулиці В’ячеслава Липинського, 2/16.

Нагадаємо, що фірма доньки колишнього віце-мера отримувала 5 мільйонів гривень на шкільний харчоблок.

Автор: Людмила СТУПАК

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Копчик С. 15 сентября 2017 22:49
Зміна власника або ліквідація фірми - це улюблений метод таких шахраїв.
  • 0
wizao 16 сентября 2017 19:59
И судиться нельзя, "откат" не позволяет.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.