ВСІ НОВИНИ:

Ліза Литвиненко з Покрова володар срібла французького турніру

Вихованка ДЮСШ управління освіти, тренера Сергія Сінілова, Ліза єдина, хто представляв Україну та Дніпропетровщину на міжнародній арені.

 Ліза Литвиненко з Покрова володар срібла французького турніру
Ліза Литвиненко з Покрова володар срібла французького турніру

Це вже друга міжнародна медаль спортсменки, у січні покровчанка повернулася зі сріблом з хорватського Загребе і ось – Франція.
18 березня місто Сент-Сепрієн зустрічало учасників одного з найпрестижніших змагань з дзюдо. У VIII турнірі, що проходив серед спортсменів 2003-2004 року народження, взяло участь понад 600 юнаків та дівчат з більшості європейських країн, також азіати з Узбекистану та Казахстану.
 
Честь України захищала наша Ліза Литвиненко. Виступаючи у ваговій категорії – 52 кг., дівчинка успішно провела чотири бої, піднявшись на другу сходинку п’єдестала перемоги. Покровчанку вітав весь світ, а вдома вболівали земляки, що раділи за успіх юної дзюдоїстки.
 
-Ми вірили у перемогу Лізи, цілеспрямованої, наполегливої, надзвичайно працелюбної спортсменки, - наголошує директор школи Ірина Бакієва, - срібло турніру – це результат міцного батьківсько-тренерського тандему, командної роботи, де визначальним є особистість юного спортсмена.



Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Василий 22 марта 2017 22:11
Вітаємо, та бажаємо нових досягнень.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.